Selecteer een pagina

SUMMERSCHOOL VOOR NIEUWETIJDS ONDERNEMERS

Start 7 augustus

Heb jij zin om deze zomer vanuit peace, love en hapiness te creëren en manifesteren, als voorbereiding op een vliegende (door)start na de zomer?

Ik geloof dat het echt tijd is voor een nieuwe, lichte manier van ondernemen. Tijd om steeds meer vanuit het nieuwe bewustzijn van eenheid te gaan ondernemen. Dat vraagt niet om weer iets nieuws te leren, maar eerder om iets af te leren. Om je steeds meer te openen om het nieuwetijds bewustzijn te integreren in het ondernemen. Dat vraagt om spelen, genieten van het proces, intunen en oefening.

Ik geloof absoluut dat je het snelste, eenvoudigste en plezierigste kunt transformeren, creëren en manifesteren door je bewustzijn te veranderen. Wanneer iets in je spirituele lichaam switcht, switchen het onderliggende mentale, emotionele en fysieke lichaam automatisch mee. Waar dat andersom niet het geval is. Deze zomer ga ik je daarom niks leren, maar meenemen in het ondernemen vanuit het nieuwe bewustzijn.

Ben jij klaar voor een nieuw ondernemersbewustzijn?

• Voel je een verlangen om het nieuwe bewustzijn steeds meer in het ondernemen te integreren?

• Ben je nieuwsgierig naar hoe je de functies van de 13 chakra’s in het ondernemen kunt toepassen?

• Wil je oefenen met het steeds weer kiezen voor liefde in plaats van angst in het ondernemen, omdat inspelen op het schaarstebewustzijn van klanten niet goed meer voelt voor je?

• Wil je ervaren hoe je programma’s ontwikkeld los van vorm en tijd?

• Wil je met heel veel plezier, in een flow, afgestemd en in het moment creëren?

• Verlang je ernaar vanuit innerlijke en goddelijke leiding te manifesteren?

LICHT OP NIEUWETIJDS ONDERNEMEN

Peace

Transformeren met chakra meditaties om in te tunen op de energie van het bijbehorende marketingelement of proces

Love

Creëren vanuit innerlijke en goddelijke leiding met audio modules

Happiness

Manifesteren door het in de energie te zetten in de besloten fb groep

We are all just walking each other home - Ram Das

Hoe ziet deze zomermaand samen eruit?

Uitgangspunt voor dit online programma is Hèt Boek voor Nieuwetijds Ondernemers. De Summerschool met het online programma Licht op Nieuwetijds Ondernemen is het logische vervolg. Ik ga de modules in het moment creëren afgestemd op de energie van de groep, mijn eigen proces en waar ik voel dat de energie op zit. Je kunt de meditaties en modules op jouw moment in het park onder een boom, in een hangmat of op het strand beluisteren.

In Licht op Nieuwstijds Ondernemen geef ik je chakra meditaties behorende bij het Zomer Doe Boek, zodat je kunt intunen op de energie van de 7 persoonlijke chakra’s die gelinked zijn aan bepaalde marketingelementen. Ook krijg je van mij 7 audiomodules die je ondersteunen om te creëren vanuit innerlijke leiding. In de besloten facebook groep kun je je creaties delen. We gaan elkaar hier niet adviseren of meedenken, maar jouw creaties met open armen ontvangen, zodat je ze alvast in de energie kunt zetten.

Wil je dieper in het Nieuwstijds Ondernemen duiken en ben je nieuwsgierig naar de functie van de 13 chakra’s in het ondernemen? Dan kies je voor de Medium versie van Licht op Nieuwetijds Ondernemen. Je krijgt dan extra 6 audio opnames met informatie over de trans-persoonlijke chakra’s en hun functie in marketingprocessen.

Heb je eerder ervaren dat een online programma wel erg veel discipline van je vraagt en/of vind je het fijn om met mij persoonlijk te sparren? Kies dan voor de Premium versie en je ontvangt extra 2 Skypesessies van 60 minuten.

Kom je in je zomervakantie liever niet op facebook? Dat kan, dan luister je gewoon alleen de meditaties en audio modules. Deze bevatten meer dan voldoende waardevolle informatie, licht en energie om een shift in jouw ondernemersbewustzijn te maken.

Dit Online Programma voor Nieuwetijds Ondernemers brengt je terug naar je innerlijke leiding vanuit de 7 chakra’s. Om vanuit een ontspannen staat van zijn meer helderheid te krijgen over de basis van je bedrijf en vanuit flow te creëren en manifesteren.

Dit Online Programma voor Nieuwetijds Ondernemers brengt je terug naar je innerlijke kracht en goddelijke leiding vanuit de 13 chakra’s. Om vanuit een ontspannen staat van zijn te oefenen met het ondernemen vanuit het nieuwe ondernemersbewustzijn. Je gaat creëren en manifesteren vanuit de bronenergie in je natuurlijke ritme.

Dit Online Programma voor Nieuwetijds Ondernemers brengt je terug naar je innerlijke kracht en goddelijke leiding vanuit de 13 chakra’s. Om vanuit een ontspannen staat van zijn te oefenen met het ondernemen vanuit het nieuwe ondernemersbewustzijn. Je gaat creëren en manifesteren vanuit de bronenergie in je natuurlijke ritme. Inclusief 2 persoonlijke sessies van 60 min. met mij, Nieuwetijds Ondernemerscoach Suzanne Groenstege

Prijs is ex 21% btw. De reguliere prijs is € 75. Tot 31 juli geldt een snelle beslissers prijs van € 50.

Prijs is ex 21% btw. De reguliere prijs is € 250. Tot 31 juli geldt een snelle beslissers prijs van € 200.

Prijs is ex 21% btw. De reguliere prijs is € 600. Tot 31 juli geldt een snelle beslissers prijs van € 500.

The summer is magic

Jouw Nieuwetijds Ondernemerscoach Suzanne Groenstege,

Als Nieuwetijds Ondernemerscoach begeleid ik nieuwetijds ondernemers die weerstand voelen bij marketingtrucs en vastlopen in oude marketingwetten. Ik begeleid je om vanuit een hoger bewustzijn te ondernemen. Je gaat marketing doen op een manier die goed voelt en werkt voor jou. Zodat je in een flow je gave concreet op aarde zet en echte rijkdom ervaart.

Suzanne is een soort Tom Tom in marketing- en missieland die je helpt om je ideeën concreet neer te zetten. Een absolute aanrader als je met je bedrijf de wereld een stukje mooier wil maken.

Suzanne is met haar hele hart, ziel en verstand betrokken bij wat je doet en hoe je je bedrijf wil vormgeven.

Bea Kalter

Coach, Yogadocente, Schrijfster, de Verbindingswinkel

Suzanne liet me vooral heel goed voelen, in mijn lijf, of het klopte bij mijn gave, mijn expertise en mijn passie. Dat is wat mij betreft marketing vanuit je hart, in plaats vanuit je hoofd of volgens de standaard strategieën. En dat maakt Suzanne als businesscoasch zo uniek. Ik kan Suzanne iedere zelfstandig ondernemer aanbevelen. Sindsdien is bij mij alles gaan stromen en zitten mijn trainingen bomvol.
Marije van den Bovenkamp

Schrijfcoach, Schrijfzin

Suzanne heeft een sterke achtergrond in de marketing. Ze komt heel snel tot de kern door de persoonlijke aandacht die ze geeft. Aan het eind van de dag ga je vol energie en inspiratie naar huis.

Ik vertel regelmatig aan anderen wat Suzanne voor me heeft betekent, want werken met Suzanne is een zeer waardevolle investering in jezelf en je bedrijf.

Laura Buskermolen

Yogadocente, Laura's Yoga

Prijs is ex 21% btw. De reguliere prijs is € 75. Tot 31 juli geldt een snelle beslissers prijs van € 50.

Prijs is ex 21% btw. De reguliere prijs is € 250. Tot 31 juli geldt een snelle beslissers prijs van € 200.

Prijs is ex 21% btw. De reguliere prijs is € 600. Tot 31 juli geldt een snelle beslissers prijs van € 500.