Selecteer een pagina

NIEUWETIJDS ONDERNEMERS CIRKEL

intervisietraject voor nieuwetijds ondernemers
Nieuwetijds Ondernemen ontvouwt zich door samen op te lopen
Ik zie steeds een beeld voor me dat we samen ieder onze eigen weg lopen door een maisveld. Terwijl we beginnen te lopen, vormen zich voor onze voeten nieuwe paden. Daarachter zie ik ontelbaar veel kinderen lopen. Ik zie lachende kinderen, die opgroeien met een bewustzijn van liefde en overvloed. Ze groeien op tot bewuste leiders die vrede brengen op aarde en ons helpen naar een volgende bewustzijnsdimensie te groeien, waar iedereen in zijn hart naar verlangt.

Pas als je de moed toont om je weg te gaan, toont de weg zich aan jou ~ Paulo Coelho

Wil jij samen je eigen pad lopen?

– Wil je je eigen pad, race, lopen waar het gaat om je doelstelling? Dus je niet laten afleiden door hoge/lage omzetdoelstellingen van anderen, maar met ondersteuning van anderen?

– Wil je samen aan de slag om te manifesteren waar de energie in het moment op zit? In een veilige, vertrouwde bedding van gelijk gestemde vrouwen?

– Wil je samen met andere vrouwen groeien in het ondernemen in dit nieuwe bewustzijn en hierin begeleid worden door mij?

– Wil je dit pad als nieuwetijds ondernemer met anderen delen, zodat je je commitment naar jezelf vergroot en jouw doelen op jouw manier realiseert?

Waarom samen?

  • Geziene tranen helen sneller
  • Gedeelde en echt ontvangen plannen manifesteren zich sneller
  • Support helpt je om overeind te blijven in moeilijke tijden
  • Uitspreken van wat je wilt naar elkaar, vergroot je commitment naar jezelf
  • Samen je eigen balans regelmatig opmaken zorgt voor focus en overzicht
Wanneer je werkelijk wordt gezien en gehoord, is het makkelijker om dicht bij jezelf te blijven en je niet af te laten leiden door al het marketinggeweld op fb.

Je ontwikkelt je op een nog dieper niveau om in het ondernemen heel dicht bij jouw gevoel te blijven.

Juist door in een kleine, veilige groep regelmatig live samen te zijn. En vanuit dit gevoel begeleid te worden om te schakelen, door te pakken.

Cirkel van 4-6 Nieuwetijds Ondernemers

Met een kleine groep van 4-6 pioniers gaan we het Nieuwetijds Ondernemen zich verder laten ontvouwen en integreren in de manier waarop je onderneemt en je marketing doet. Je gaat ervaren hoe het is om vanuit authenticiteit, goddelijke waarheid, synchroniteit, helderwetendheid en non-dualiteit je marketing te doen. En te creëren met de goddelijke kracht die in jou zit, die net zo groot is als de scheppende kracht van het universum, omdat het universum in jou is.

Hoe ziet dit 4 maanden intervisietraject eruit?

Elke maand komen we een dagdeel samen, waarbij ik je begeleid om oude marketingmethoden en denken nog meer los te laten en ruimte te creëren voor dat wat zich wil ontvouwen. Om zo steeds weer terug te keren op jouw pad van Nieuwetijds Ondernemen. Je kunt vragen stellen over de praktische vertaling van vraagstukken waar je op dat moment tegenaan loopt in het licht van Nieuwetijds Ondernemen. Je krijgt inzichten door het stellen van je eigen vragen en door het luisteren naar wat de anderen delen. Ik zorg voor een veilige bedding, inspiratie en verbinding. Je kunt dingen tegen mij aanhouden, sparren en klankborden. We gaan elkaar upliften, dus geen ongevraagde adviezen geven. Maar wel elkaar positief spiegelen. Het mooie, krachtige dat je in de ander ziet teruggeven.

Samen groeien

– Om ons tussen de bijeenkomsten door te blijven verbinden en dingen met elkaar te delen in het moment zelf is er een intervisie app.

– Je ontvangt op momenten dat ik deze doorkrijg geleide meditaties afgestemd op wat de groep verder brengt in het Nieuwetijds Ondernemen.

 

NIEUWETIJDS ONDERNEMERS CIRKEL

Intervisie bijeenkomsten

We komen 4x elke maand een dagdeel samen, waarbij we onder mijn begeleiding gaan sparren en klankborden. We gaan elkaar upliften.

Intervisie app

Er is een intervisie app om ons tussen de bijeenkomsten door te blijven verbinden en dingen met elkaar te delen in het moment zelf

Geleide meditaties

Geleide meditaties op de momenten dat ik die doorkrijg afgestemd op wat de groep verder brengt in het Nieuwetijds Ondernemen

A new spieces is arising on the planet. It is arising now and you are it - Eckhart Tolle

Jouw intervisiebegeleider Suzanne Groenstege,

Nieuwetijds Ondernemers Coach

Als Nieuwetijds Ondernemers Coach begeleid ik nieuwetijds ondernemers die weerstand voelen bij marketingtrucs en vastlopen in oude marketingwetten. Ik begeleid je om vanuit een hoger bewustzijn te ondernemen. Je gaat marketing doen op een manier die goed voelt en werkt voor jou. Zodat je in een flow je gave concreet op aarde zet en echte rijkdom ervaart.

Vanaf april 2016 zit ik zelf in een intervisiegroep van bewuste, spirituele, krachtige ondernemende vrouwen. We komen elke maand bij elkaar. Dat brengt mij zo ontzettend veel. We steunen elkaar onvoorwaardelijk in goede en in moeilijke tijden, we liften elkaar op, we dagen elkaar uit en we spiegelen elkaar. Altijd vanuit een veilige, liefdevolle bedding. Dit past helemaal in het Nieuwetijds Ondernemen. We zijn met elkaar verbonden. We bewegen in cirkels.

Zes Cirkels

Dit jaar start ik 6 Nieuwetijds Ondernemers Cirkels. Je investering voor deelname aan dit intervisietraject van 4 maanden is € 500 ex. btw. De eerste cirkels zijn inmiddels afgerond en voortgezet. Voel jij dat je in een Nieuwetijds Ondernemers Cirkel thuishoort? Dan nodig ik je eerst graag uit voor een kennismakingsgesprek.

Ik stel deze intervisiegroepen samen op gevoel. Deelname is alleen op uitnodiging, zodat je er op kunt vertrouwen dat je echt met gelijkgestemde bewuste, spirituele, krachtige ondernemende vrouwen aan de slag gaat. Vrouwen die ik herken als nieuwetijds ondernemers.

Lieve Suzanne, jij ook bedankt voor jouw inzet en bijdrage in het Nieuwetijdse Ondernemen. 🙏🏼🎁 Alle sessies waren cadeautjes en waardevol en zo fijn Carola, Marieke en Nelleke te leren kennen. We hebben n sessie begin oktober gepland. Ik kijk daar naar uit!
En Oja, net een mega offerte goedgekeurd! Vlak voor mijn vertrek naar Bali!
Gigi Loman

Styliste, More2Sell

Lieve Suzanne, ik ben zo blij en dankbaar dat je me hebt gevraagd voor de eerste nieuwetijdsondernemerscirkel. Je weet dat ik niet zoveel met vrouwengroepjes had. Des te groter was het cadeau wat dit me heeft gebracht: persoonlijke en zakelijke groei, steun, liefde en verbondenheid. En dat alles loopt nog steeds door. Dankjewel voor je initiatief en de mooie energie die je hebt neergezet!
Jolanda Hoogkamer

Intuïtie en energiecoach, With Joy

Dank je wel Suzanne voor het creëren van deze liefdevolle verbinding. Mijn hart maakt een sprongetje van al deze berichten.
Kijk uit naar ons volgende samen zijn. ☀💛🔥🐥
Nelleke de Heer

Hypnotherapeut, Nelleke de Heer Praktijk voor Hypno/-Psychotherapie

Dat afscheid…. nou zeker niet vanuit het hart. Je hebt zoveel voor ons in gang gezet. Zo dankbaar voor!!!
Dikke dikke dikke knuffel, pluim en zoen!!💖💖💖💖
Mirjam van den Boezem-Wijffels

Coach & Initiator Persoonlijk Leiderschapsreizen , Kibiko Coaching

Prachtig Suzanne en dank voor alles 💖 Je hebt iets prachtigs aangezwengeld. ✨😇💕
Judith

Styling Coach, Your Styling Coach