Selecteer een pagina

LICHT OP NIEUWETIJDS ONDERNEMEN

online programma

Is het voor jou tijd om vanuit peace, love en hapiness te creëren en manifesteren?

Ik geloof dat het echt tijd is voor een nieuwe, lichte manier van ondernemen. Tijd om steeds meer vanuit het nieuwe bewustzijn van eenheid te gaan ondernemen. Dat vraagt niet om weer iets nieuws te leren, maar eerder om iets af te leren. Om je steeds meer te openen om het nieuwetijds bewustzijn te integreren in het ondernemen. Dat vraagt om spelen, genieten van het proces, intunen en oefening. Ik geloof absoluut dat je het snelste, eenvoudigste en plezierigste kunt transformeren, creëren en manifesteren door je bewustzijn te veranderen. Wanneer iets in je spirituele lichaam switcht, switchen het onderliggende mentale, emotionele en fysieke lichaam automatisch mee. Waar dat andersom niet het geval is. Met dit programma ga ik je daarom niks leren, maar meenemen in het ondernemen vanuit het nieuwe bewustzijn.

Ben jij klaar voor een nieuw ondernemersbewustzijn?

• Voel je een verlangen om het nieuwe bewustzijn steeds meer in het ondernemen te integreren?

• Ben je nieuwsgierig naar hoe je de functies van de 13 chakra’s in het ondernemen kunt toepassen?

• Wil je oefenen met het steeds weer kiezen voor liefde in plaats van angst in het ondernemen, omdat inspelen op het schaarstebewustzijn van klanten niet goed meer voelt voor je?

• Wil je ervaren hoe je programma’s ontwikkelt los van vorm en tijd?

• Wil je met heel veel plezier, in een flow, afgestemd en in het moment creëren?

• Verlang je ernaar vanuit innerlijke en goddelijke leiding te manifesteren?

LICHT OP NIEUWETIJDS ONDERNEMEN

Peace

TRANSFORMEREN met chakra meditaties om in te tunen op de energie van het bijbehorende marketingelement of proces

Love

CREËREN vanuit innerlijke en goddelijke leiding met audio modules

Happiness

MANIFESTEREN door het maken van creatieve en krachtige opdrachten, het nieuwe bewustzijn direct in praktijk brengen

Here is the perfect place to be

module 1

ken je gave vanuit verbinding met je kruin chakra & wit licht meditatie

module 2

zie je visie vanuit verbinding met je derde oog chakra & visie meditatie

module 3

spreek je marketingboodschap vanuit verbinding met je keel chakra & innerlijke stem meditatie

module 4

hou van je klanten en je product vanuit verbinding met je hart chakra & open je hart meditatie

module 5

doe geïnspireerde actie vanuit verbinding met je zonnevlecht chakra & opgaande zon meditatie

module 6

flow vanuit verbinding met je heiligbeen chakra & innerlijk kind meditatie

module 7

manifesteer en verdien geld vanuit verbinding met je wortel chakra & moeder aarde meditatie

module 8

authenticiteit tonen vanuit verbinding met je milt chakra & moederschoot meditatie

module 9

je hogere waarheid spreken vanuit verbinding met je borstbeen chakra & akasha meditatie

module 10

synchroniciteit ervaren vanuit verbinding met je kosmisch doorstromings chakra & droomboom meditatie

module 11

helderheid over je onderscheidend vermogen, je plek in het grote geheel vanuit verbinding met je helderweten chakra & lichtnetwerk meditatie

module 12

universele leiding ontvangen om blokkades te transformeren vanuit verbinding met je transformatie chakra & transformatie meditatie

module 13

universele scheppingskracht aanwenden vanuit verbinding met je transmutatie chakra & één met de zee meditatie

Now is the right time

Dit Online Programma voor Nieuwetijds Ondernemers brengt je terug naar je innerlijke leiding vanuit de 7 chakra’s. Om vanuit een ontspannen staat van zijn meer helderheid te krijgen over de basis van je bedrijf en vanuit flow te creëren en manifesteren.
Dit Online Programma voor Nieuwetijds Ondernemers brengt je terug naar je innerlijke kracht en goddelijke leiding vanuit de 13 chakra’s. Om vanuit een ontspannen staat van zijn te oefenen met het ondernemen vanuit het nieuwe ondernemersbewustzijn. Je gaat creëren en manifesteren vanuit de bronenergie in je natuurlijke ritme.

Prijs is ex 21% btw.

Prijs is ex 21% btw.

Jouw Nieuwetijds Ondernemerscoach Suzanne Groenstege,

Als Nieuwetijds Ondernemerscoach begeleid ik nieuwetijds ondernemers die weerstand voelen bij marketingtrucs en vastlopen in oude marketingwetten. Ik begeleid je om vanuit een hoger bewustzijn te ondernemen. Je gaat marketing doen op een manier die goed voelt en werkt voor jou. Zodat je in een flow je gave concreet op aarde zet en echte rijkdom ervaart.
Door dit programma en de begeleidende sessies ben ik echt in actie is gekomen. Het heeft me geholpen om door te pakken waar ik anders zou afhaken. Bij iedere stap die ik zette ging er weer een deur open. Na de hartchakra meditatie heb ik mijn dochter van 15 jaar uit bed gehaald. Ik wilde haar dringend spreken om haar te vertellen hoe trots ik op haar ben. Dank je wel voor je liefdevolle begeleiding <3
Angela van de Wetering

Engelenreader & -healer, Angellove

Suzanne liet me vooral heel goed voelen, in mijn lijf, of het klopte bij mijn gave, mijn expertise en mijn passie. Dat is wat mij betreft marketing vanuit je hart, in plaats vanuit je hoofd of volgens de standaard strategieën. En dat maakt Suzanne als businesscoasch zo uniek. Ik kan Suzanne iedere zelfstandig ondernemer aanbevelen. Sindsdien is bij mij alles gaan stromen en zitten mijn trainingen bomvol.
Marije van den Bovenkamp

Schrijfcoach, Schrijfzin

Lieve Suzanne,
Dank je wel voor deze mooie modules en meditaties!
Ik ben in een heel mooi proces van bewustwording en creëren gekomen 😉
Liefs, namaste,
Yvonne Hageman

Yogadocente en eigenaar bio-app, Flowings

Veelgestelde vragen

 1. V: Wanneer kan ik me aanmelden?
  A: Je kunt je nu direct aanmelden. En als je een ja voelt, ga dan niet twijfelen, wikken en wegen. Voel je je hierheen geleid, volg dan je gevoel, je intuïtie, je hart en schrijf je direct in.
 2. V: Hoe kan ik me aanmelden?
  A: Je kunt je eenvoudig aanmelden via de ‘Ja, ik doe mee’ knop op deze pagina. Door hierop te klikken kom je in mijn online winkel. Je bevestigt hier je aankoop met het doen van de betaling. Je ontvangt ook een factuur voor je eigen administratie.
 3. V: Is dit programma ook geschikt voor mij als ik nog geen bedrijf heb?
  A: Ja, dit programma geeft je een nieuw ondernemersbewustzijn, waarmee je veel helderheid krijgt over de basis van je bedrijf
 4. V: Is dit programma ook geschikt voor mij als ik al een bedrijf heb waar ik (heel veel) geld mee verdien?
  A: Ja, dit programma geeft je een nieuw ondernemersbewustzijn, waarmee je op een bewuste, intuïtieve en lichte manier je bedrijf verder laat groeien en echte rijkdom ervaart.
 5. V: Wanneer start het programma?
  A: Je kunt direct instappen.
 6. V: Wanneer ontvang ik de modules?
  A: Er komt wekelijks een nieuwe module vrij.
 7. V: Hoelang duurt het programma?
  A: Het basic programma duurt 7 weken. Het premium programma duurt 13 weken.
 8. V: Hoeveel tijd gaat het programma me kosten?
  A: Dit programma gaat je vooral heel veel tijd opleveren. Door met de stroom mee te ondernemen, bespaar je heel veel tijd. De modules zijn kort en krachtig. Elke opname is tussen de 5-15 minuten. Ik kom direct tot de essentie van de boodschap. Reken inclusief het maken van de opdracht om het geleerde (of eigelijk ontleerde) direct te implementeren in je bedrijf op ongeveer een uur per week. De rest gebeurt juist terwijl je ontspant en in je slaap.
 9. V: Kan ik de modules ook offline beluisteren?
  A: Je kunt de meditaties en modules op jouw moment wanneer en waar je ook wilt beluisteren. Op het strand, in de hangmat, zittend onder een boom of wandelend door het bos. Ga vooral naar buiten. Maak echt heilige tijd en ruimte voor jezelf en dit programma.
 10. V: Ik twijfel tussen het basic en premium pakket. Kun je daar iets meer over vertellen?
  A: In de basis versie van Licht op Nieuwetijds Ondernemen ontvang je 7 modules. Deze modules ondersteunen je om te creëren vanuit innerlijke leiding. Wil je dieper in het Nieuwstijds Ondernemen duiken en ben je nieuwsgierig naar de functie van de 13 chakra’s in het ondernemen? Dan kies je voor de Premium versie van Licht op Nieuwetijds Ondernemen en ontvang 6 extra modules, dus in totaal 13 modules. Deze modules ondersteunen om te creëren vanuit kosmische leiding.
 11. V: Is er ook 1-op-1 begeleiding mogelijk bij dit programma?
  A: Ja, dat is mogelijk. Heb je eerder ervaren dat een online programma wel erg veel discipline van je vraagt en/of vind je het fijn om met mij persoonlijk te sparren? In een afstemgesprek vertel ik je graag meer over de mogelijkheden en kijken we samen wat het beste bij jou past.
 12. V: Hoelang heb ik toegang tot de modules?
  A: De modules blijven online. En als ze offline gaan, krijg je de mogelijkheid om ze te downloaden.
 13. V: Hoe weet ik of dit programma het echt is voor mij?
  A: Als je tot hier bent gekomen, is dat natuurlijk al een teken dat dit programma met jou resoneert. Waarom zou je anders helemaal tot hier hebben gelezen? Adem naar je hart en voel of je daar een ja voelt. Zegt je hoofd: ja, zij inspireert mij en kan mij verder begeleiden, zegt je hart: ja, laten we dit doen! en zegt je angst: nee, dit is niet het goede moment, ik kan het niet betalen, wie zit er nu op mij te wachten, ik heb geen tijd, ik ben er nog niet klaar voor, bla bla bla. Dan heb je je antwoord: ja, JA, ga ervoor. Je bent van harte welkom.