NIEUWETIJDS ONDERNEMERS GESPREK

skype / telefoongesprek van 30 min

Dat je op mijn website terecht bent gekomen, betekent waarschijnlijk dat je op zoek bent naar een andere manier van ondernemen. Een nieuwe manier die beter aansluit bij jouw trillingsfrequentie. Een manier die goed voelt en werkt voor jou.

Het energieniveau van nieuwetijds ondernemers trilt op een andere frequentie en daarom werken de oude manieren van ondernemen, marketingtrucs en slimme verdienmodellen niet voor jou. Want hoe tegenstrijdig is het om met je inhoudelijke werk te helpen met het verhogen van het bewustzijn, maar met je marketing te werken vanuit een lager bewustzijn?

Herken je jezelf hierin? Dan wil ik heel graag persoonlijk kennis met je maken. Jouw mooie werk verdient het om gehoord, gezien en gewaardeerd te worden. In een skype / telefoongesprek van max. 30 min kijk en voel ik graag met je mee waar je tegenaan loopt en wat jouw groeikansen zijn, wat in het licht van nieuwetijds ondernemen jouw volgende stap is en hoe ik je hierbij kan begeleiden.

Wil jij investeren in de groei van je onderneming en hierin begeleid worden door mij? Dan is het tijd voor een open gesprek. Ik kijk er naar uit je te spreken.