Selecteer een pagina

LIEFDE & LICHT IN BEDRIJF

Het Heilige Hart van Parijs
Al een tijd voel ik de roep om naar Parijs te gaan. Maar ik woon al in een grote, drukke stad. Ik ga op vakantie liever naar de zon. En sinds ik op mijn beste Frans iets vroeg aan een Parijzenaar en hij reageerde met: je ne comprends pas? Ah, LE …. Ja, ik had ‘la’ i.p.v. ‘le’ gezegd, nou sindsdien vind ik de Parijzenaren een tikkeltje arrogant. En toch bleef ik het maar horen, zachtjes op de achtergrond. En het werd met de dag luider: je moet naar Parijs.

Er bekruipt me een voorgevoel, dat me in Parijs een heel ander soort energie te wachten staat dan op Ibiza. Ibiza voelde als thuiskomen, warm en licht. Parijs voelt nu al aards, koud en zwaar. Maar ook vol liefde.   

 

Zonder de aarde is de hemel bodemloos - I Tjing