Selecteer een pagina

IN 1 DAG EEN MAGISCH AANBOD

intensive dag voor nieuwetijds ondernemers

Wat is een magisch aanbod? Een magisch aanbod is in mijn ogen niet bedacht vanuit je hoofd, gebaseerd op marketingtrucs en slimme verdienmodellen. Een magisch aanbod ontstaat vanuit je hart, is gebaseerd op waar bij jou de energie op zit, synchroniciteit, komt voort uit jouw gave, heeft een link met de rode draad in jouw leven en ontvouwt zich op magische wijze. Het zich laten ontvouwen van een magisch aanbod is het stuk waarbij ik vlieg, de tijd stilstaat en ik samen met mijn klant weer naar buiten stap met het gevoel gedroomd te hebben. Met het besef dat het echt was en dat er weer een droom de wereld in gezet is.

There's no greater gift you can give or receive than to answer your calling. It's why you were born. And how you become most truly alive Oprah Winfrey

Wat zijn jouw gedachten over je productenportfolio?

• Worstel je met het ontwikkelen van je dienstenaanbod?

• Vind je het lastig om in woorden te vatten wat je doet?

• Weet je niet hoe je de prijs van je diensten kunt bepalen en communiceren?

• Vraag je je af wat de eerste stap en de vervolgstappen zijn waarmee je je klanten steeds meer waarde kunt bieden?

• Weet je diep in je hart precies wat je neer wilt zetten, maar kom je er niet bij of durf je dit (nog) niet omdat het zo groots voelt?

• Wil je vanuit synchroniteit, in verbinding met je hogere zelf en begeleiders je producten zich laten ontvouwen?

Tijdens deze intensive dag ga je 1-op-1 met mij aan de slag om jouw dienstenaanbod (opnieuw) helder te krijgen. We werken van binnen naar buiten. We beginnen de dag met het afstemmen op je gave en het inzicht in jouw waarde(n) en persoonlijk verhaal. In de middag gaan we de vertaling maken van waar bij jou de energie op zit naar een passend productportfolio compleet met gave productnamen dat zich ontvouwt. Ook geef ik je tips hoe je dit aanbod op een bij jou passende manier in de markt kunt zetten. Je stapt de deur weer uit met een magisch dienstenaanbod en een idee van hoe je jouw producten in de markt gaat zetten.

No one in the world was ever you before, with your particular gifts and abilities and possibilities - Joseph Campbell

IN 1 DAG EEN MAGISCH AANBOD

Waarde

De waarde van jouw gave zien, voelen, belichamen en jezelf toestaan om een veelvoud van de waarde die je geeft terug te ontvangen

Ideale klant

Van ‘wie wil mijn diensten?’ naar ‘welke klanten wil ik dienen?’ Vanuit een hartsverbinding met je klanten inzien wat je grootst mogelijke waarde is

l

Magisch Aanbod

Laat een magisch aanbod zich ontvouwen. Zo komen we op een omzetdoelstelling. die wonderlijk genoeg overeenkomt met jouw wens

You can only receive what you believe you deserve - Panache

Jouw Nieuwetijds Ondernemerscoach Suzanne Groenstege,

Als Nieuwetijds Ondernemerscoach begeleid ik nieuwetijds ondernemers die weerstand voelen bij marketingtrucs en vastlopen in oude marketingwetten. Ik begeleid je om vanuit een hoger bewustzijn te ondernemen. Je gaat marketing doen op een manier die goed voelt en werkt voor jou. Zodat je in een flow je gave concreet op aarde zet en echte rijkdom ervaart.

Suzanne is een soort Tom Tom in marketing- en missieland die je helpt om je ideeën concreet neer te zetten. Een absolute aanrader als je met je bedrijf de wereld een stukje mooier wil maken.

Suzanne is met haar hele hart, ziel en verstand betrokken bij wat je doet en hoe je je bedrijf wil vormgeven.

Bea Kalter

Coach, Yogadocente, Schrijfster, de Verbindingswinkel

Suzanne liet me vooral heel goed voelen, in mijn lijf, of het klopte bij mijn gave, mijn expertise en mijn passie. Dat is wat mij betreft marketing vanuit je hart, in plaats vanuit je hoofd of volgens de standaard strategieën. En dat maakt Suzanne als businesscoasch zo uniek. Ik kan Suzanne iedere zelfstandig ondernemer aanbevelen. Sindsdien is bij mij alles gaan stromen en zitten mijn trainingen bomvol.

Marije van den Bovenkamp

Schrijfcoach, Schrijfzin

Suzanne heeft een sterke achtergrond in de marketing. Ze komt heel snel tot de kern door de persoonlijke aandacht die ze geeft. Aan het eind van de dag ga je vol energie en inspiratie naar huis.

Ik vertel regelmatig aan anderen wat Suzanne voor me heeft betekent, want werken met Suzanne is een zeer waardevolle investering in jezelf en je bedrijf.

Laura Buskermolen

Yogadocente, Laura's Yoga

Een magisch aanbod in 1 dag’. Dát las ik op jouw site en ik was verkocht. De adviezen die ik tot dan toe gevraagd en ongevraagd uit mijn omgeving had gekregen om mijn praktijk voor energetische coaching meer te laten stromen resoneerden niet. Jouw aanbod wel. Het was precies wat ik zocht, maar waar ik nooit precies woorden voor kon vinden.
Ondanks het pittige prijskaartje besloot ik in een heartbeat dat ik met jou in zee wilde gaan. Spannend…
Met groot respect voor mijn eigenheid en met een bouwlamp schijnend op mijn unieke kwaliteiten heb jij mij geloof in mijzelf en een stevig fundament voor mijn bedrijf gegeven.
Na die magische dag ben ik drie maanden bezig geweest om alles te laten indalen en mijn eigen versie te maken van al mijn weten en al het geleerde.
En ineens stond alles als een huis en deelde ik dit met mijn netwerk. Binnen twee weken had ik mijn investering ruim terugverdiend! Magisch. Dat is het.
Dank je wel, Suzanne.

Suzan Ekelenkamp

Energetisch Coach, SE-Cure Energetische Coaching

 

Spreekt dit je aan? Voel je dat je graag aan de slag wilt met mij om jouw magische aanbod zich te laten ontvouwen? Dan nodig je graag uit voor een gesprek.

Contact intensive dag