Selecteer een pagina

Suzanne en IsisGeniet je ook zo van deze heerlijke zomer? Op vakantie aan inspiratie geen gebrek. Ontspanning is de beste manier om de mooiste ideeën voor je bedrijf te laten ontstaan. Bij thuiskomst weet je, vanaf nu ga ik het anders doen. Weg met de sleur! Ik ga doen wat me echt gelukkig maakt. Maar met een hoofd vol wilde plannen zit je thuis misschien al gauw met je handen in het haar. De twijfel slaat toe. Misschien leek dit op vakantie een briljant plan, maar nu weet je het niet zo zeker meer. Waar moet je beginnen? Zitten mensen hier wel op te wachten? En is het echt mogelijk om hier geld mee te verdienen?

Waak ervoor je prachtige plannen te snel weer op de plank te leggen en weer over te gaan tot de orde van de dag. Breng liever je zomerspinsels op orde, ga snoeien in de wildgroei van ideeën en laat je zomerdromen tot bloei komen.

Op een mooie zomerdag

Deze zomer mocht ik een heel bijzondere ondernemer begeleiden, waarmee mijn droom weer een stukje dichter bij is gekomen. Deze vrouw helpt hooggevoelige kinderen met stress door hen letterlijk de natuur in te nemen, zodat zij hun angsten overwinnen en hun natuurlijke, innerlijke rust weer vinden. Dat dit is wat zij het liefste doet en dat dit haar gave is, heeft ze zelf ook sinds deze bewuste zomerdag helder. Wat er gebeurde was zo mooi. Ze was zich er zelf eigenlijk alleen maar bewust van dat ze de natuur in ging met kinderen en dat dit de kinderen en haarzelf goed deed.

Vanuit de ruimte waar ik werk groeit door het raam een park vol dromen – Peter-Jan Soeters

Door de aarde woelen, water staren, bomen voelen, vogels volgen en ruimte ervaren 

Toen ik haar vroeg wat ze stap-voor-stap het liefste deed met de kinderen zei ze: Nou, ik begin met op blote voeten lopen, door de modder, vertel over diertjes die onder de grond leven. En dan? Verder in het traject gaan we waterdiertjes bekijken, visjes vangen, staren naar het water. Daarna gaan we naar de bomen kijken, we gaan de kracht van de bomen voelen en zien hoe uniek ze allemaal zijn, in bomen klimmen. Dan komen we bij de vogels. Ik vertel de kinderen dat vogels op elk moment zelf kunnen beslissen waar ze naartoe vliegen. Als laatste vertel ik ze over het heelal, de wijdsheid, de ruimte.

In haar element

Er ontstond een prachtig stappenplan gebaseerd op de 5 natuurelementen. Met elke stap lost ze een specifiek probleem van de kinderen op, van weer goed slapen tot en met het omarmen van hun hooggevoeligheid in contact met school, gezin en vrienden. Deze stappen liepen perfect synchroon met haar eigen persoonlijke verhaal, dat we daarvoor samen hadden uitgewerkt.

bloemen

Door de bomen het bos weer zien

Ze doet zo mooi werk, maar zag door de bomen het bos niet meer. Ze had een enorme behoefte aan een structuur, een authentiek concept. Ze bloeide helemaal op en zei tegen me: ‘Wauw, wat mooi, hoe dit zich zo ontvouwde. Moest ik nu echt 52 jaar worden om dit te zien?’ Ik ben er zelf ook nog steeds een beetje van onder de indruk. Het gemak waarmee alle puzzelstukjes op zijn plek vielen. Zo moeiteloos. Ze gaat zoveel kinderen helpen!

Mijn zomerdroom

En dat is mijn droom, dat ik zo veel mogelijk spirituele ondernemers verder mag helpen, die met hun werk het bewustzijn op aarde verhogen en kinderen ondersteunen. En hiermee de weg vrijmaken voor onze kinderen die de aarde naar een volgend bewustzijnsniveau komen brengen.

And the day came when the risk to remain tight in a bud became more painful than the risk it took to blossom – Anaïs Nin

Op 2 & 3 oktober presenteer ik voor de 4e keer Transform Your Gift into Profit, waarin we je plannen concreet gaan maken, helderheid brengen in de wildgroei van ideeën. Wil je erbij zijn? Schrijf je dan nu in voor de Earlybird investering van €197

Volg je hart!

Namasté,

logo Suzanne naam vrijstaand

 

 

 

Suzanne Groenstege is Spiritueel Business Coach. Zij helpt spiritueel ondernemers die worstelen met het concreet neerzetten van hun gave. Door de inzet van Spirituele Marketing krijgen zij met meer voldoening meer klanten. Zij vergroten hiermee hun positieve impact op de wereld.