Selecteer een pagina

Vandaag heb ik een heel simpele manifestatietip voor je: haal de ‘wat’ en de ‘hoe’ niet door elkaar. Zeker wanneer je uit de flow bent, ben je gauw geneigd te vragen: Universum, WAT is de bedoeling?, WAT moet ik doen? Dan verzin ik wel HOE ik dat ga doen. Ik ga mijn stinkende best doen om dat te realiseren. 

En dat is de verkeerde volgorde. Je mag eerst je vrije wil gebruiken om te voelen wie je werkelijk bent en WAT je ten diepste wenst. Daar mag je in opstaan. Stap twee is dan om begeleiding te vragen, open te staan voor opdrachten en aanwijzingen te volgen van het universum, engelen, god, je hogere zelf over HOE dit te realiseren. 

Engelen mogen niet inbreken op jouw vrije wil. En je maakt het hen een stuk makkelijker om je te begeleiden wanneer je je vrije wil bewust gebruikt, een nieuw besluit neemt en je hieraan committeert. Dus niet steeds je wensen veranderen of je geloof hierin tonen en vervolgens weer terugnemen. Gemixte signalen geven gemixte resultaten. 

Binnenkort geef ik een webinar waarin ik onthul hoe je steady kunt blijven in je geloof in wat je wilt en hoe je dagelijks intuned op jouw bron van overvloed.
Je kunt je hier gratis aanmelden voor mijn webinar.

Elk webinar is weer anders, heeft een andere invalshoek en energie, omdat ik me afstem op wat er op dat moment door wil komen. En onderschat de kracht van herhaling niet. Dus ook als je al eerder dit jaar hebt gekeken, is het zeker de moeite waard om er weer bij te zijn. 

Live aanwezig zijn, is altijd het fijnst, omdat je dan het makkelijkst intuned op het energieveld dat ik voor het webinar opzet. Lukt live aanwezig zijn niet, dan ontvang je de replay.

PS Ik verheug me erop je bij mijn gratis webinar te mogen verwelkomen. Meld je hier aan.

Be who you are & love what you do!
 
Liefs & licht,
 
Suzanne