Selecteer een pagina

visionJe hebt een idee van wat je talenten en vaardigheden zijn. Hier kun je echter 1001 verschillende kanten mee op. Worstel je ermee helder te krijgen hoe je je gaven het beste in kunt zetten? Vraag je je af welke plaats jij in kunt nemen in jouw ideale wereld? Stap twee van het Spirituele Businessplan geeft focus, inspireert, motiveert én creëert:

Stap 2 Spiritueel Businessplan: Krijg helder wat je visie is
Je visie geeft je een duidelijk beeld van waar je naartoe wilt met je onderneming. De tweede stap in het Spiritueel Businessplan is het beantwoorden van de vraag: Wat wil ik?

Visioen
Na mijn derde reconnection healing sessie, had ik een heel heldere droom, een visioen als je het zo wilt noemen. Ik zag mezelf voor een groep mensen spreken over hoe ze spiritualiteit en hun werk met elkaar kunnen integreren. Ik zag mensen inzichten krijgen, in een flow komen en werken vanuit hun hart.

Twee maanden later bood Patty Jongemaets me aan om te spreken over Spirituele Marketing tijdens de boekpresentatie van haar eerste deugenyoga boek. Iets waarvan ik vroeger nooit had gedacht dat ik het zou doen.

Saved by the bell
Op de middelbare school was ik zo onzeker en verlegen dat ik opzag tegen de pauze. Daar stond ik dan tussen mijn vriendinnen denkend: de pauze is al bijna voorbij en ik heb nog steeds niets gezegd, maar ik durf het niet! Ding, dong, saved by the bell, maar ze vinden me vast oersaai…Waarom heb ik nu wéér niks gezegd?

Er kwam geen geluid uit mijn mond, maar mijn innerlijke criticus voerde het hoogste woord. Door meditatie, yoga en spirituele boeken leerde ik luisteren naar mijn innerlijke stem. Beetje bij beetje kwam er meer ruimte voor de stem van mijn hart en minder voor de stem van mijn ego.

Saved by my vision
Mijn visie, mijn verlangen om mensen te inspireren om vanuit hun hart te ondernemen, werd groter dan mijn angst. Hierdoor kon ik tijdens de boekpresentatie vol enthousiasme vertellen over Spirituele Marketing. Ik deed een geleide meditatie, voelde me gedragen en na de presentatie kwamen verschillende mensen zich bij me aanmelden voor de Blooming Business workshop. Dat is de kracht van een heldere visie.

PS Wil je ook aan de slag met jouw visie? Over 6 weken (10 & 17 mei) geef ik de Spiritueel Businessplan Training. Tot 1 april is de investering €197, daarna gaat het omhoog. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar.

When I prove that my vision is more powerful than my fears it´s a great day

Volg je hart!

Namaste,

Suzanne

PS  Schrijf je eigen Spirituele Businessplan in 2 dagen op 10 & 17 mei! Lees hier meer en ook wat anderen van deze training vinden.

Suzanne Groenstege is Spirituele Marketing Coach en Authentic AbunDance Agent. Zij helpt spiritueel ondernemers die worstelen met het concreet neerzetten van hun talenten en missie. Door de inzet van Spirituele Marketing krijgen zij met meer voldoening meer klanten. Zij vergroten hiermee hun positieve impact op de wereld.