MINI SEA RETREATS

Blijburg - Amsterdam & Castricum aan Zee

Mini-Sea-Retreats geven je een voorproefje van onze Spirit & Soul Business Retreats op Ibiza. Om alvast de Ibiza vibes te voelen èn tegelijkertijd licht te schijnen op een vraagstuk voor je onderneming.

Tijd om het tij te keren
Loop je ergens op vast in je onderneming of voel je dat je klaar bent voor een volgende stap? Kortom, voelt het als tijd om het tij te keren? Soms kun je het zelf even niet zien en heb je een spiegel nodig. Wij zijn zieners, spiegelen je en kijken graag met je mee.

Een zee van mogelijkheden
Hoe zou het voor je zijn om even uit de waan van de dag te stappen? Om jezelf de ruimte te gunnen voor een nieuw perspectief? Wij bieden je graag een zee van mogelijkheden om deze ruimte zowel letterlijk als figuurlijk te creëren. Op het strand uiteraard.

Hoe werkt het?

Met zijn tweeën helpen we je drie stappen verder, want jouw eigen inbreng is ons uitgangspunt. Je brengt één vraagstuk in. Bijvoorbeeld:

 • Hoe trek ik meer klanten aan?
 • Hoe krijg ik meer flow in mijn bedrijf?
 • Hoe kan ik me meer openen om te ontvangen?
 • Hoe breng ik focus aan vanuit de vele ideeën die ik heb?
 • Hoe krijg ik meer helderheid over mijn missie?
 • Hoe vergroot ik mijn zichtbaarheid?

Vanuit vier Zeespiegels, geïnspireerd op de adem van de zee,
kijken wij met je mee.

VIER ZEESPIEGELS

Space

Je ontvangt een korte persoonlijke reading op jouw vraagstuk en een wit licht activatie

Spirit

Je krijgt inzicht in jouw spirit team en hun boodschap voor jouw onderneming

Soul

Je maakt een afgestemde beslissing voor een nieuwe richting

Business

Je gaat vanuit alignment je afgestemde acties uitrollen

Being at the beach is the new luxury

Met de stroom mee
Je gaat weer naar huis met vernieuwde energie en inspiratie die nog weken doorwerkt. Bovendien heb je al iets in beweging gezet, waardoor je thuis vanuit ease & flow je afgestemde acties verder uitrolt.

Spirit & Soul Business Retreats op Ibiza
Wil je een diepgaande, lifechanging, transformatieve, innerlijke reis door je bedrijf maken? Met een verrassende, afgestemde, waardevolle output? Op Ibiza? Dan nodigen we je van harte uit voor onze Spirit & Soul Business Retreats.

You are not a drop in the ocean. You are the entire ocean in a drop - Rumi

Suzanne Groenstege

Suzanne Groenstege is Nieuwetijds Ondernemers Coach. Twee jaar geleden heeft zij op Ibiza een spontane inwijding in wit licht energie ontvangen, nadat zij de roep om naar Ibiza te komen had gevolgd. Op de golven van de fijne Ibiza energie schreef zij in een week Hèt Boek voor Nieuwetijds Ondernemers, dat het zomerboek ‘Terug naar Thuis’ en het werkboek ‘Vooruit vanuit Wit Licht’ bevat. Dit ebook is inmiddels door honderden ondernemers gelezen.

Vanuit het boek ontwikkelde zij het online programma ‘Licht op Nieuwetijds Ondernemen’, waarin zij ondernemers begeleid om vanuit een gevoel van peace, love en happiness te ondernemen. Op dit moment begeleid Suzanne Nieuwetijds Ondernemers om zich compleet over te geven aan het afgestemd ondernemen met het live programma ‘Liefde & Licht Bedrijven’

Zij voelt het verlangen om met klanten aan zee te werken en het afgestemd ondernemen vanuit wit licht energie verder te verspreiden. Met als kers op de taart, voor de crème de la crème, de Spirit & Soul Business Retreats op Ibiza.

 

Op de vruchtbare bodem van Ibiza heb ik een zaadje gepland, waaruit inmiddels een hele mooie boom is gegroeid. Uit de vruchten van deze boom vallen nu zaadjes die verder verspreid mogen worden.

Philo Geerling

Philo Geerling begeleidt mensen op het pad van spirituele & persoonlijke ontwikkeling. Naast 1 op 1 coaching organiseert zij verschillende evenementen zoals  de ‘Zijn met de energie van het moment’-ochtenden en het Soul Sisters Event met 5 prachtige andere vrouwen –waaronder ook Suzanne.

Mijn hartsverlangen is op leven op het strand. Wij wonen op IJburg aan het water en hebben een stacaravan op Camping Bakkum waar we vaak op het strand te vinden zijn. Mijn visionboard hangt vol mooie strand foto’s, het merendeel van leuke strandjes op Ibiza, waar ik graag mijn vakanties doorbreng.

Toen Suus vertelde dat zij het gevoel had dat wij samen retreats zouden organiseren op Ibiza was ik dan ook meteen aan boord. We werken veel samen op Blijburg en delen onze liefde voor camping Bakkum en het bijhorende strand van Castricum. De stap naar de Mini Sea Retreats op deze locaties was dus ook zo gemaakt.

Life’s better at the beach

Samen  is vuurwerk

Philo en Suzanne leerden elkaar kennen tijdens een live programma van Josje Feller. Sindsdien komen zij elke maand samen met nog een aantal andere Soul Sisters. Samen met deze Soul Sisters organiseerden eind 2017 met succes het Soul Sisters Event. Beide worden zij erg blij van het strand. Zij delen een voorliefde voor het magische eiland Ibiza en het Ibiza gevoel.

Suzanne en Philo zijn vanuit een ver verleden supergoed op elkaar afgestemd. Ze voelen en vullen elkaar naadloos aan. Wanneer zij samenkomen spat de energie en het plezier ervan af. We verheugen ons erop om jouw mooie licht met onze energie te vermengen. Vuurwerk!

Wil je ontspannen met ons sparren voor een heel relaxed bedrag? Dan is dit je kans!

Data

 

 • Donderdag 19 april 9.30-13.00 Blijburg-Amsterdam
 • Donderdag 10 mei 13.30-17.00 Castricum aan Zee
 • Vrijdag 18 mei 13.30-17.00 Blijburg-Amsterdam
 • Vrijdag 25 mei 13.30-17.00 Blijburg-Amsterdam
 • Vrijdag 1 juni 9.30-13.00 Blijburg-Amsterdam
 • Maandag 24 t/m vrijdag 28 september Ibiza

Prijs ex. btw.

Prijs ex.btw. Vroegboekkorting: voor 1 juni is de investering € 1635

Veelgestelde vragen

Hoe vind ik jullie op het strand?

Wij geven de plek waar we zitten zo nauwkeurig mogelijk door. Mocht je ons toch niet vinden dan kan je ons altijd even bellen. Ons nummer geven we door in de bevestigingsemail.

Wat doen we met slecht weer?

De weergoden zijn ons meestal zonnig gestemd, maar ok het kan verkeren. In geval van slecht weer wijken we uit naar een binnen locatie op of vlak bij het strand. In dit geval laten we het jullie weten via email uiterlijk de dag van te voren.

Zijn de mini sea retreats inclusief lunch?

Wij ontmoeten elkaar voor of na de lunch. Wij zorgen voor wat kleine lekkernijen. Verras ons ook vooral met jouw specialiteiten/ kookkunsten.

Wat zal ik meenemen?

We zitten buiten op het strand en wij hebben in principe voldoende kleedjes om op te zitten. Mocht je het fijn vinden dan kan je zelf ook nog een kleedje of kussentje mee nemen om op te zitten. Verder is pen & papier handig. Denk ook aan water en zonnebrand.

Ik heb die dag de kinderen thuis, kunnen die mee?

Mocht je de kinderen thuis hebben de dag van de Mini sea retreat laat het ons dan even weten. In overleg is opvang mogelijk op het strand of op een locatie vlak bij het strand.

Kan ik mijn hond meenemen naar het strand?

Helaas is het op zowel het strand van Castricum als op Blijburg niet toegestaan om (in deze maanden) je hond mee te nemen op het strand.

Ik heb geboekt, maar kan toch niet. Kan ik mijn geld terug krijgen?

Wij geven geen geld terug omdat wij op onze beurt ook kosten maken. Mocht je onverhoopt toch niet kunnen dan mag je wel altijd jouw plekje aan iemand anders geven. Laat het ons dan wel even weten zodat wij de juiste persoon/ contact gegevens in ons bestand hebben staan.