Selecteer een pagina

In mei stelde ik mijzelf tot doel om over de € 10.000 euro omzet te gaan. Ik beloofde mezelf om een mooie boudoir foto te laten maken als ik dat zou realiseren. En nu is het tijd om echt met de billen bloot te gaan.

In mei ging ik over de voor mij magische maandomzet grens van € 10.000
In mei heb ik mij dagelijks afgestemd op een bepaald omzetdoel. Ik schreef mijn grootste dromen op en de overtreffende trap daarvan. Met succes, op 9 mei had ik mijn persoonlijke maand omzetrecord gerealiseerd en voor het einde van de maand ging ik over de voor mij magische grens van € 10.000 omzet. En dat voelt nog steeds heel goed! Het is heerlijk om te ervaren dat dit mogelijk is voor mij. Dat ik dit kan creëren. Ik geniet nog steeds volop van dit succes.

En…
Naast fantastisch voelde het later ook oppervlakkig, bedacht, gecontroleerd en gemaakt. Ik zie dat ik doordat ik bezig was plaatjes in de toekomst te manifesteren, weggetrokken werd uit het nu. Het was tijd voor de volgende stap. Tijd om de manier waarop ik onderneem, met welke mindset en bewustzijn, nog meer te verfijnen.

Achteraf besef ik me dat ik mijn online programma ‘Licht op Nieuwetijds Ondernemen’, waarmee ik je meeneem in een nieuw ondernemersbewustzijn, in eerste instantie voor mezelf heb gecreëerd. Nu ik kan zien wat dit programma in mezelf heeft geshift, ben ik er alleen nog maar enthousiaster over. Benieuwd waar dit over gaat? Neem om de energie van dit programma te voelen even een kijkje op ‘Licht op Nieuwetijds Ondernemen’

Mijn verborgen agenda
Als ik heel eerlijk ben, stemde ik me voorheen af op het licht en leefde ik mijn gave met de verborgen agenda dat ik wilde dat het me financiële vrijheid zou geven. Een verborgen agenda, die ik zelf op dat moment nog niet kon zien. Een manier van ondernemen die me in staat stelde om de volledige emotionele en financiële zorg voor mezelf en mijn dochter Isis te dragen.

En als ik compleet eerlijk ben, heb ik mezelf de afgelopen jaren geleerd om in eerste instantie heel goed voor mezelf te zorgen, zodat ik voor mij en Isis kan zorgen. Dit was mijn uitgangspunt en van daaruit zorgde ik dat ik veel waarde aan mijn klanten leverde. Mijn primaire verlangen was financiële vrijheid en me afstemmen op licht en liefde was een middel om dat doel te bereiken. En dat is ok, want ik deed wat ik op dat moment te doen had. Het heeft een stevige basis onder mijn onderneming en mijn leven gelegd.

De shift in mijn ondernemersbewustzijn
Mijn primaire verlangen is geshift naar willen afstemmen op liefde en licht, om in het hier en nu te leven en ondernemen, om mijzelf ten volste tot expressie te brengen en te delen met anderen. Dat is wat ik nu ten diepste en werkelijk wil. De plek van mijn verlangen is verschoven. Het verlangen zit nu nog veel meer op het proces (de manier waarop ik onderneem), dan op het resultaat. Het middel (afstemmen op liefde en licht) is mijn verlangen en ‘doel’ geworden. En het blijft tegelijkertijd ook het middel, realiseer ik me. Financiële vrijheid is het middel en het logische gevolg geworden.

Wat brengt deze shift in mijn ondernemersbewustzijn mij?

  • Vrede: Ik ervaar heel veel vrede in het ondernemen. In plaats van een doel achterna te jagen of klanten te willen aantrekken, vind ik rust in het huidige moment en laad ik me leiden door universele leiding
  • Liefde: Ik voel heel veel liefde in het ondernemen en in mijn leven. Ik voel een enorm verlangen om te dienen, om anderen mee te nemen in mijn proces, te delen vanuit een gevoel van heelheid en te inspireren
  • Gelukzaligheid: Ik werk met veel plezier in het moment en geniet ervan me wakker en levendig voelen in het ondernemen. Ik sta mezelf veel meer toe om mezelf ten volste tot expressie te brengen en dit naar buiten te brengen
  • Helderheid: Ik heb nog helderder wat ik werkelijk ten diepste wil en kan niet anders meer dan dit ook doen, uitspreken en leven
  • Financiële en expressieve vrijheid: Ik ervaar naast financiële vrijheid, de klantenstroom is na een welverdiende zomerbreak weer heerlijk op gang gekomen, de vrijheid om te zijn wie ik werkelijk ben

PS Wil je meer? Voel de vibe 
Ik vond het heel fijn om deze shift met jou te delen en je hiermee te inspireren om op een andere manier te kijken naar resultaat en de manier waarop je dit behaalt. Wil je het hier niet bij laten, maar hier echt mee aan de slag? Ben je klaar voor een shift in jouw ondernemersbewustzijn en om deze daadwerkelijk te implementeren in je bedrijf? Dan kijk ik ernaar uit om je te verwelkomen in het online programma ‘Licht op Nieuwetijds Ondernemen’. 

PPS Je kunt al meedoen vanaf € 50
Dus voel je een ja, maak dan vandaag een stap in het nieuwe ondernemersbewustzijn, waarin je direct in het moment voelt en handelt. Je bent van harte welkom om te voelen of dit iets voor jou is.

Volg je hart!

Namaste,

Suzanne