Lichtgedichten

86 helende gedichten die je leven verlichten

86 helende gedichten die je leven verlichten
In de zomer van 2017 komt een ruim 10 jaar lang voor Suzanne verborgen geheim aan het licht. Ze breekt en voelt de grond onder haar voeten wegzakken. Op haar knieën buigt ze voorover en besluit alleen nog de hogere waarheid te willen zien. Ze geeft zich over aan haar innerlijke en goddelijke leiding, die tot haar spreekt via lichtgedichten, waarmee zij zichzelf vrijschrijft.

Prijs €23,81 ( incl 6% btw & incl. verzendkosten).

Lieve Suzanne, jouw gedichten vatten het onbeschrijfelijke, gelaagde bestaan samen. Zo mooi in alle rauwheid en liefde. Dank je wel om ze te delen met ons. Ik kijk er zo naar uit om jouw gedichtenbundel in mijn handen te nemen en tegen mijn hart te drukken, om alle woorden in energie mijn cellen te laten vervullen en mijn trilling hierdoor te verhogen.

Joke Oosters

TRUST for business

Wat een kunst en moed om gedichten over de zoektocht naar onvoorwaardelijke liefde en het persoonlijk proces van het leven met de wereld te delen in dit prachtige boek.

Josje Feller

Vrouw&Passie

Licht- en schaduwwerkers, healers, transformatie coaches, free spirits, cosmic dancers en iedereen die verlangt om steeds meer het nieuwe bewustzijn op aarde te leven, deze dichtbundel is voor jullie

Lichtgedichten geven haar lezers en haarzelf: Troost – Kracht – Nieuw perspectief – Heling – Transformatie

Verwonder je en laat je optillen door de wijsheid van deze gedichten die je dagelijkse werkelijkheid in een nieuw licht zetten.

Lichtgedichten zijn een mooie tool voor coaches om een diepere laag aan te raken en te helen. Om woorden te geven aan complexe en prachtige levensthema’s als afscheid, afwijzing, angst en ook eenheid, vrijheid en gelukzaligheid.