Selecteer een pagina

Vandaag is de dag van de liefde en kan ik het niet laten om je een liefdesgedicht te sturen. Dit gedicht schreef ik voor mijn dochter.

Isis <3
Wild vrolijk dansende krullen
Huilen en lachen die ons huis vullen
Haar geluiden die mijn hart vervullen
Donkere ondeugende ogen die me plagen
grijnzend uitdagen
en zachtjes kusjes vragen
Dankbaar voor haar vader en de dag
dat hij haar in mijn leven bracht
Dankbaar dat ik moeder zijn mag

Woensdagavond  heb ik dit gedicht voorgedragen tijdens een lezing, waarin ik mijn persoonlijk verhaal vertel over hoe ik als alleenstaande moeder zelfstandig ondernemer ben geworden.  Je kunt het videofragment hier bekijken.

Aan de hand van mijn verhaal, mijn lichtgedichten en het beantwoorden van vragen neem ik je mee naar een nieuw ondernemersbewustzijn. Het was een prachtige, warme, inspirerende avond. Ik heb hele mooie reacties en zelfs een aantal gedichten mogen ontvangen.

Ik voel tot in mijn tenen, dit wil ik weer doen! Voor wie er in de energie bij waren, maar er niet live bij konden zijn, voor wie het gemist hebben en voor wie nieuwsgierig zijn naar mijn verhaal. Online dit keer, zodat ik mijn verhaal en mijn energie met nog veel meer mensen kan delen. Zo kan ik mijn lezing voor iedereen toegankelijk maken. Bovendien ga ik een primeur met je delen. Je bent van harte welkom!

Je kunt je hier aanmelden: https://suzannegroenstege.webinargeek.com/online-lezing-nieuwetijds-ondernemen

PS Mag ik je vragen om dit geluk verder te verspreiden? Om dit te delen met mensen die ook inspiratie kunnen putten uit mijn verhaal? Dit is de link om je in te schrijven en als je wilt om te delen: https://suzannegroenstege.webinargeek.com/online-lezing-nieuwetijds-ondernemen

Volg je hart!

Namaste,

logo Suzanne naam vrijstaand