Er is zoveel meer mogelijk wanneer we niet alleen onze mind gebruiken, zoveel potentieel dat we nog veel vollediger mogen benutten. De nieuwe tijd met haar steeds hoger vibrerende energieën biedt ons ongekende kansen. Eén van de manieren om hierop in te spelen is om in te tunen en mee te bewegen op de energie van dit moment. 

Afstemmen op je innerlijk landschap en je uiterlijk landschap 
We staan onder invloed van de seizoenen op aarde en de kosmische standen van de zon, maan, sterren en planeten. Door deze natuurlijke ritmes te volgen ga je nog veel meer flow en gemak ervaren in het ondernemen. Afgestemd ondernemen gaat zowel over afstemmen op je innerlijke/goddelijke leiding als de wereld om je heen. De wereld om je heen die tegelijkertijd ook in jou huist.

‘The cosmos is within us. We are made of star-stuff. We are a way for the universe to know itself’ – Carl Sagan

Wat de sterren ons vertellen over de energie van januari
Januari draait om stabiliteit, structuur en toewijding. Het is belangrijk om nu goed te gronden en orde in je leven te creëren. Hiermee zet je de fundamenten (plannen, programma’s, schema’s, strategieën) waar je het komende jaar op kunt bouwen.  

‘Do not feel lonely, the entire universe is inside you. Stop acting so small. You are the universe in ecstatic motion’ ― Rumi

Intunen op de seizoenen
De kernvraag is: wat wenst er door je heen geboren te worden? In deze periode van stilte kun je gemakkelijk contact krijgen met je essentie. Het is de tijd van een nieuw begin, waarin je opnieuw je ware zelf ontdekt. Je weet wat je nodig hebt en zorgt goed voor jezelf in contact met anderen. Dit is het moment om goede gewoontes aan te leren. Een gevoel van standvastigheid ondersteunt je hierbij.

De energie van 3
De energie van de sterren loopt iets vooruit op die van de seizoenen. 2019 is een 3 jaar, dat draait om creatie, manifestatie en zelfexpressie. Yay! Deze woorden klinken mij als muziek in de oren. Hoe voelen ze voor jou? Het zou me niets verbazen als deze 3-energie januari iets eerder uit zijn winterslaap haalt.  

Speciale data in januari

11 januari       Dag van Divine Guidance

IN 10 STAPPEN JE ZIELS-INTENTIES ZETTEN  

Op deze dag geef ik gratis een Online Masterclass ‘In 10 stappen ziels-intenties zetten’. Om je te begeleiden naar je innerlijke stem en helder te krijgen wat er door je heen geboren wil worden, wat jij nodig hebt/verlangt en het formuleren van je ziels-intenties, waarmee je het fundament legt voor 2019. Je kunt je hier (gratis) aanmelden: https://suzannegroenstege.webinargeek.com/in-10-stappen-ziels-intenties-zetten

https://suzannegroenstege.webinargeek.com/in-10-stappen-ziels-intenties-zetten

21 januari       Super Full Moon & Eclipse

FULL MOON SISTERS CIRCLE

Deze dag kun je een verlichtende push ervaren om te transformeren wat niet meer werkt. Op deze dag organiseer ik een Full Moon Sisters Circle. We doen een reflectie ritueel voor de eerste maand van het jaar, er word helder wat je nog kunt doen om je intentie voor januari waar te maken en je gebruikt je creatiekracht om zaken (nog onder de grond) tot volle wasdom te laten komen. Je bent van harte welkom!

https://www.suzannegroenstege.nl/product/full-moon-sisters-circle/

De meest speciale dag is natuurlijk altijd vandaag. Ik wens je een mooie dag!

Liefs & licht,

Suzanne