BUSINESS BLISS RETREATS

Blijburg - Amsterdam & Castricum aan Zee

Business Bliss Retreats geven je een voorproefje van onze Business Bliss Retreats op Ibiza. Om alvast de Ibiza vibes te voelen èn tegelijkertijd licht te schijnen op een vraagstuk voor je onderneming.

Tijd om het tij te keren
Loop je ergens op vast in je onderneming of voel je dat je klaar bent voor een volgende stap? Kortom, voelt het als tijd om het tij te keren? Soms kun je het zelf even niet zien en heb je een spiegel nodig. Wij zijn zieners, spiegelen je en kijken graag met je mee.

Een zee van mogelijkheden
Hoe zou het voor je zijn om even uit de waan van de dag te stappen? Om jezelf de ruimte te gunnen voor een nieuw perspectief? Wij bieden je graag een zee van mogelijkheden om deze ruimte zowel letterlijk als figuurlijk te creëren. Op het strand uiteraard.

Hoe werkt het?

Met zijn tweeën helpen we je drie stappen verder, want jouw eigen inbreng is ons uitgangspunt. Je brengt één vraagstuk in. Bijvoorbeeld:

 • Hoe trek ik meer klanten aan?
 • Hoe krijg ik meer flow in mijn bedrijf?
 • Hoe kan ik me meer openen om te ontvangen?
 • Hoe breng ik focus aan vanuit de vele ideeën die ik heb?
 • Hoe krijg ik meer helderheid over mijn missie?
 • Hoe vergroot ik mijn zichtbaarheid?

Vanuit vier Zeespiegels, geïnspireerd op de adem van de zee,
kijken wij met je mee.

VIER ZEESPIEGELS

Space

Je ontvangt een korte persoonlijke reading op jouw vraagstuk en een wit licht activatie

Spirit

Je krijgt inzicht in jouw spirit team en hun boodschap voor jouw onderneming

Soul

Je maakt een afgestemde beslissing voor een nieuwe richting

Business

Je gaat vanuit alignment je afgestemde acties uitrollen

Being at the beach is the new luxury

Met de stroom mee
Je gaat weer naar huis met vernieuwde energie en inspiratie die nog weken doorwerkt. Bovendien heb je al iets in beweging gezet, waardoor je thuis vanuit ease & flow je afgestemde acties verder uitrolt.

Business Bliss Retreats op Ibiza
Wil je een diepgaande, lifechanging, transformatieve, innerlijke reis door je bedrijf maken? Met een verrassende, afgestemde, waardevolle output? Op Ibiza? Dan nodigen we je van harte uit voor onze Business Bliss Retreats. Interesse? Stuur een mailtje naar info@suzannegroenstege.nl.

You are not a drop in the ocean. You are the entire ocean in a drop - Rumi

Suzanne Groenstege

Suzanne Groenstege is Nieuwetijds Ondernemers Coach. Twee jaar geleden heeft zij op Ibiza een spontane inwijding in wit licht energie ontvangen, nadat zij de roep om naar Ibiza te komen had gevolgd. Op de golven van de fijne Ibiza energie schreef zij in een week Hèt Boek voor Nieuwetijds Ondernemers, dat het zomerboek ‘Terug naar Thuis’ en het werkboek ‘Vooruit vanuit Wit Licht’ bevat. Dit ebook is inmiddels door honderden ondernemers gelezen.

Vanuit het boek ontwikkelde zij het online programma ‘Licht op Nieuwetijds Ondernemen’, waarin zij ondernemers begeleid om vanuit een gevoel van peace, love en happiness te ondernemen. Op dit moment begeleid Suzanne Nieuwetijds Ondernemers om zich compleet over te geven aan het afgestemd ondernemen met het live programma ‘Liefde & Licht Bedrijven’

Zij voelt het verlangen om met klanten aan zee te werken en het afgestemd ondernemen vanuit wit licht energie verder te verspreiden. Met als kers op de taart, voor de crème de la crème, de Spirit & Soul Business Retreats op Ibiza.

 

Op de vruchtbare bodem van Ibiza heb ik een zaadje gepland, waaruit inmiddels een hele mooie boom is gegroeid. Uit de vruchten van deze boom vallen nu zaadjes die verder verspreid mogen worden.

Philo Geerling

Philo Geerling begeleidt mensen op het pad van spirituele & persoonlijke ontwikkeling. Naast 1 op 1 coaching organiseert zij verschillende evenementen zoals  de ‘Zijn met de energie van het moment’-ochtenden en het Soul Sisters Event met 5 prachtige andere vrouwen –waaronder ook Suzanne.

Mijn hartsverlangen is op leven op het strand. Wij wonen op IJburg aan het water en hebben een stacaravan op Camping Bakkum waar we vaak op het strand te vinden zijn. Mijn visionboard hangt vol mooie strand foto’s, het merendeel van leuke strandjes op Ibiza, waar ik graag mijn vakanties doorbreng.

Toen Suus vertelde dat zij het gevoel had dat wij samen retreats zouden organiseren op Ibiza was ik dan ook meteen aan boord. We werken veel samen op Blijburg en delen onze liefde voor camping Bakkum en het bijhorende strand van Castricum. De stap naar de Mini Sea Retreats op deze locaties was dus ook zo gemaakt.

Life’s better at the beach

Samen  is vuurwerk

Philo en Suzanne leerden elkaar kennen tijdens een live programma van Josje Feller. Sindsdien komen zij elke maand samen met nog een aantal andere Soul Sisters. Samen met deze Soul Sisters organiseerden eind 2017 met succes het Soul Sisters Event. Beide worden zij erg blij van het strand. Zij delen een voorliefde voor het magische eiland Ibiza en het Ibiza gevoel.

Suzanne en Philo zijn vanuit een ver verleden supergoed op elkaar afgestemd. Ze voelen en vullen elkaar naadloos aan. Wanneer zij samenkomen spat de energie en het plezier ervan af. We verheugen ons erop om jouw mooie licht met onze energie te vermengen. Vuurwerk!

Wil je ontspannen met ons sparren voor een heel relaxed bedrag? Dan is dit je kans!

Privé Retreats

De retreats zijn privé, zodat we je alle aandacht kunnen geven en je alle ruimte voelt om diep te gaan. Je kunt uitgaan van 2 uur intensieve begeleiding. Waarna we de Business Bliss Retreat afsluiten met een verfrissende wandeling of duik in het helende water. Je kunt je eenvoudig aanmelden via de knop. Na ontvangst van betaling nemen we contact met je op om een datum en locatie te prikken.

Prijs ex. btw.

Prijs ex. btw.

Veelgestelde vragen

 1. V: Wanneer kan ik me aanmelden?
  A: Je kunt je nu direct aanmelden. Na ontvangst van betaling nemen we per email of telefooncontact met je op om in overleg een datum, tijdstip en locatie te plannen.
 2. V: Wat doen we bij slecht weer?
  A: De weergoden zijn ons meestal zonnig gestemd. Bij regen prikken we een nieuwe datum, omdat we je echt het werken in de natuur willen laten ervaren. Je hoort dit uiterlijk de avond van tevoren van ons.
 3. V: Hoe kan ik me aanmelden?
  A: Je kunt je eenvoudig aanmelden via de ‘Yes, I’m in’ knop op deze pagina. Door hierop te klikken kom je in mijn online winkel. Je bevestigt hier je aankoop met het doen van de betaling. Je ontvangt ook een factuur voor je eigen administratie.
 4. V: Is deze retreat ook geschikt voor mij als ik nog geen bedrijf heb?
  A: Ja, in deze retreat begeleiden wij jou via zelfreflectie naar helderheid op jouw vraagstuk
 5. V: Is dit programma ook geschikt voor mij als ik al een bedrijf heb waar ik (heel veel) geld mee verdien?
  A: Ja, in deze retreat begeleiden wij jou via zelfreflectie naar helderheid op jouw vraagstuk
 6. V: Hoelang duurt de retreat?
  A: Reken op 2 uur voor onze begeleiding in het beantwoorden van jouw vraagstuk. En reserveer nog een halfuurtje voor een verfrissende duik in of wandeling door het helende weter.
 7. V: Hoeveel tijd gaat het programma me kosten?
  A: Dit programma gaat je vooral heel veel tijd opleveren. Je maakt een nieuw besluit, waardoor de energie weer / nog meer gaat stromen. We gaan diep, dus reserveer gedag erna nog wat tijd om je lichaam de transformatie te laten processen.
 8. V: Ik twijfel tussen Two-on-One en One-on-One. Kun je daar iets meer over vertellen?
  A: Bij Two-on-One word je door Philo Geerling en mij samen begeleid. Twee zien en voelen meer dan één. Je kunt het vergelijken met een vier-handen-massage. Het is een unieke ervaring. Voel je dat je liever alleen door mij begeleid wilt worden, dan boek je de One-on-One.
 9. V: Is er ook begeleiding mogelijk aansluitend op deze retreat?
  A: Ja, dat is mogelijk bij onze Business Bliss Retreats op Ibiza! En ook in Nederland offline en/of online hebben we mooie programma’s voor je.
 10. V: Hoe weet ik of deze retreat het echt is voor mij?
  A: Als je tot hier bent gekomen, is dat natuurlijk al een teken dat deze retreat met jou resoneert. Waarom zou je anders helemaal tot hier hebben gelezen? Voel je een ja, zeg dan ja. Ja tegen jezelf. Gun jezelf een ontspannen begeleiding bij het werken aan je bedrijf.