Aanbevelingen

Suzanne werkt met een uniek spiritueel marketing model, dat voor mij heel helder werkt en goed resoneert, doordat het gebaseerd is op de chakra’s. Het heeft mij een nieuwe, positieve kijk op marketing gegeven. Voordat ik de 1-op-1 businesscoaching dag met Suzanne had gedaan, vond ik het moeilijk om mezelf te verkopen. Ik wist niet goed hoe ik mijn bedrijf op een nieuwe plek neer moest gaan zetten.

De dag heeft mij inspiratie gegeven om mijn bedrijf en mijn aanbod te verdiepen, te evolueren. Suzanne heeft me doen inzien dat ik niet hoef blijven hangen in losse yogalessen, consults en retreats. Ik heb geleerd hoe ik mijn aanbod naar een volgend niveau kan brengen. De 1-op-1 businesscoaching dag heeft me bewust gemaakt van de waarde van mijn werk als ayurveda therapeut en yogadocente. Ook besef ik me weer waarvoor ik het doe. En opeens weten klanten mij ook te vinden.

Suzanne coacht met diepgang, zodat je snel bij de kern komt van wie je bent en wat je uit wilt dragen met je bedrijf. Ze vraagt goed door en haalt eruit wat erin zit. Ik voelde me erg op mijn gemak bij haar. Mocht je nog twijfelen om met Suzanne aan de slag te gaan, doe het gewoon! Het is een zinvolle investering, waar je veel aan hebt als je je bedrijf naar een volgend niveau wilt brengen.

Kirsten Drooger

Ayurveda Therapeute en Yogadocente, Kayaveda

Wat mij enorm aanspreekt aan Suzanne haar manier van werken is dat het vanuit spiritueel oogpunt onderbouwd is. Het is geen gelikt Kotler verhaal. Ook vervalt ze niet in een ‘Wat denk je zelf?’, maar sluit aan op je energie en geeft dan een handreiking in de vorm van een beeld of woord. Bij mij was dat het beeld van een kompas. Ik wist meteen: Ja, dat is het! Ik heb nu de kapstok, waarmee ik mijn verhaal goed over kan brengen op anderen.

Mijn intensive met Suzanne was echt een uitje, even helemaal weg uit mijn vertrouwde omgeving. Voordat ik de Intensive dag met Suzanne deed, dacht ik met mijn bedrijf aan het plafond te zitten. Qua uren kon ik niet meer groeien. Ik zie nu duidelijk hoe ik mijn bedrijf nog veel verder kan ontwikkelen, inhoudelijk en ook financieel.

De Intensive Dag van Suzanne geeft je bedrijf en enorme versnelling. Wat ik in 1 dag met Suzanne concreet heb gekregen, daar had ik zelf minstens een jaar over gedaan. Deze dag heeft bij mij een proces in gang gezet van plannen en dan in het nu blijven. Niet twijfelen, maar vanuit mijn hart doen. Dit proces is al in gang gezet tijdens de Coaching Call. Al direct na de Coaching Call met Suzanne kreeg ik het gevoel te willen huppelen.

Ik beveel Suzanne van harte aan, omdat ik ervaren heb dat het je in 1 dag de mogelijkheid biedt om grote stappen vooruit te zetten. Het is echt een cadeau aan jezelf, om het jezelf te gunnen om zaken helder  te krijgen.  Een dag met iemand die er helemaal voor jou is.

Jeaniëlle van Osnabrugge

Coach en Yogadocente, Puur in Balans

Suzanne werkt met vertrouwen, ziel en zaligheid. Ze heeft me doen inzien dat geld iets is, wat ik mezelf waard mag vinden. Met als resultaat dat ik na de 1-op-1 sessie meer product- en geldbewust ben. Veel coaches blijven hangen in wensen, maar Suzanne maakt dingen concreet. Als je erover denkt om met Suzanne in zee te gaan… Just do it!

Sacha van Rheenen

Coach en Trainer, Praktijk Bzinnig

Suzanne kan op bevlogen wijze een vertaalslag maken van je gave naar je businessplan. Ze kan heel goed en snel tot de kern komen, door te luisteren en terug te geven. Het grootste inzicht dat ik heb ontvangen tijdens de 1-op-1 business coachingdag is de enorme waarde die er zit in het werken vanuit mijn persoonlijk verhaal en mijn persoonlijke ontwikkelpunt. Dit heeft een boost aan mijn innerlijke drive gegeven. Het heeft me gemotiveerd om van binnenuit mijn bedrijf neer te zetten, om me te verbinden met mezelf en mijn bedrijf.

Het resultaat van de dag is dat ik me zelfverzekerder voel in het starten van mijn bedrijf en weet hoe ik mijn aanbod neer ga zetten. Ik beveel Suzanne van harte aan, omdat het je zal helpen om met inzichten en bezieling te werken. Bovendien is ze heel integer en een hartopener. Als ik met haar praat, voel ik mijn hart opengaan. Bel haar op en ga met haar in gesprek. Je zult het zeker zeer inspirerend vinden.

Olga van Liebergen

Kindercoach, de Gelukskoffer

Suzanne is in haar werk heel persoonlijk, liefdevol en inspirerend. Ze heeft me doen inzien dat ik niet langer smoezen moet blijven verzinnen om datgene te doen wat ik het liefste wil. Ik heb geleerd efficiënter en productiever te werken, waardoor er meer balans is tussen mijn bedrijf en mijn gezin. Ik beveel Suzanne van harte aan. Het is een investering die zich dubbel en dwars terugbetaalt, om met datgene wat je het allerleukst vindt in je leven zoveel mogelijk te doen. 

Aurora van den Berg

Zwangerschapsyogadocente, Yogoya

Suzanne heeft een sterke achtergrond in de marketing en haar kennis op dat gebied blijft up to date. Ze weet heel goed en snel tot de kern te komen door de persoonlijke aandacht die ze geeft. Aan het eind van de dag ga je vol energie en inspiratie naar huis. Bij Suzanne heb ik geleerd wat mijn unieke waarde is als yogadocent. In mijn geval is dit ’stilte’. Het is als een kapstok waaraan ik nu alles kan ophangen.

Omdat ik al een paar trainingsdagen en een business coachingdag bij Suzanne heb gevolgd, merk ik dat de puntjes steeds meer op de i komen. Er is een vertrouwen ontstaan in mijzelf, waardoor ik me steeds sterker voel in wat ik doe en waar ik heen wil.

Ik vertel regelmatig aan anderen wat Suzanne voor me heeft betekent, want werken met Suzanne is een zeer waardevolle investering in jezelf en je bedrijf. Ze brengt je snel bij de kern van wie jij bent en wat je wilt met je bedrijf (geeft energie!) i.p.v. er heel lang zelf mee te worstelen (kost energie!).

Laura Buskermolen

Yogadocente, Laura's yoga

De Spiritueel Businessplan Training heeft me het inzicht gegeven dat ik aan de slag wil met mijn verhaal en dat dat mij de focus op gaat leveren waar ik zo naar verlang. Dank hiervoor! Verder vind ik het een hele leuke en leerzame training. Ik vind je een fijne trainer en ik heb echt weer nieuwe inzichten gehad.

Lisette Tol

Business Coach, de Ontspannen Ondernemer

Ik beveel Suzanne van harte aan. Zij is een soort Tom Tom in marketing- en missieland die je helpt om je ideeën concreet neer te zetten. Een absolute aanrader als je met je bedrijf de wereld een stukje mooier wil maken.

Suzanne is met haar hele hart, ziel en verstand betrokken bij wat je doet en hoe je je bedrijf wil vormgeven. Voor de volle honderd procent gaat ze voor jou en voor het moois dat je in de wereld zet. Haar houding is niet ‘jufferig’, Suzanne is stimulerend en humoristisch.

Ze gaat uit van je eigen kracht en helpt je om een rode draad te ontdekken in je activiteiten. Dat laatste vond ik lastig. Ik ben veelzijdig opgeleid en heb ervaring als yogadocent, coach, schrijfster en jeugdwelzijnswerker. Het inzicht dat ik een verbinder ben die mensen helpt om met zichzelf en met anderen in contact te komen hielp me om door de bomen weer het bos te zien. Die kwaliteit kan ik inzetten als ik yogales geef, maar ook als ik iemand coach met een writer’s block of examenvrees.

Naast dit verhelderende inzicht, heeft Suzanne me tijdens het event ook geholpen bij het besef dat ik niet álles hoef te doen, maar dat focus op een bepaalde doelgroep je verder helpt. Ik werk graag met jongeren en ga me daar verder in verdiepen. Dan versterk ik wat werkt voor mij.

Bea Kalter

Coach, Yogadocente, Schrijfster, de Verbindingswinkel