Selecteer een pagina

chakra marketing system newZit jij vol ideeën voor prachtige workshops, maar worstel je met het aantrekken van deelnemers? Laatst vertelde een klant mij dat ze een ruimte had gehuurd, maar zelf geld bij moest leggen, omdat er niet voldoende deelnemers kwamen opdagen. Gelukkig kan het ook anders. In deze blog geef ik je graag een aantal tips om je workshops, trainingen of events tijdig te vullen. Wil je een klein kijkje achter de schermen van de promotiecampagne voor het Transform your Gift into Profit event? Lees dan verder…

Chakra Marketing Campagneplan

Voor de campagne van het Transform your Gift into Profit event heb ik het Chakra Marketing System gebruikt. Geen tijdrovende persberichten en dure flyers of advertenties. Mijn bedrijf heb ik zelf flink laten groeien door de inzet van het Chakra Marketing System. Het was voor mij een eyeopener dat het niet alleen zorgt voor een stevig fundament voor mijn bedrijf, maar bovendien ook heel mooi werkt als leidraad voor campagnes. Ook jij kunt in 7 stappen je workshops vol krijgen:

Stap 1: KNOW your purpose

Omschrijf kort je levensdoel, kernwaarden van je workshop en waarde die de workshop levert voor je klanten, jezelf en de wereld.

Stap 2: SEE your vision

Visualiseer je workshop en schrijf op 1-2 A4-tjes hoe de dag eruit gaat zien en hoe je je erbij voelt. Neem hierin het resultaat van de dag op voor je klanten, jezelf en de wereld. Lees deze visualisatie elke keer voordat je je hart uit je mouwen steekt en aan je campagne gaat werken. Visualiseer ook het verloop van je campagne en je marketingstrategie. Voor de Transform your Gift into Profit heb ik een hart-tot-hart marketingstrategie gebruikt.

Stap 3: SPEAK your story

Blog over de boodschap van jouw event. Stel doelstellingen vanuit je hart en vertaal deze naar het aantal deelnemers dat je per week gaat aantrekken en hoe. Maak een bescheiden & beyond begroting.

Stap 4: LOVE yoNoëlle_Sterkur people -> YOGA INSPIRATIE BOOST

Omschrijf je droomklanten en welke actie(s) je van hen wenst. Bedenk met welke partners je graag samen wilt werken. Ik volgde een heerlijke buitenyogales van Noëlle Sterk over de elementen ruimte en aarde. Haar verhaal in die les sluit naadloos aan op de boodschap van het Transform your Gift into Profit event. Noëlle (Yogabreak en Natural Yoga) is een mooi voorbeeld van een spirituele ondernemer die succesvol haar hart volgt. Zij zal deelnemen aan het TYGIP event én geeft tijdens het event een yoga inspiratie boost!

Stap 5: DO your work

Bepaal welke marketingacties je gaat ondernemen om klanten met je in contact te laten komen, hoe je je met hen kunt verbinden en welke follow-up marketing stappen je gaat zetten vanaf het moment dat ze klant zijn.

Stap 6: MOVE your motivation

Plan al je activiteiten in een schema. Zelf gebruik ik hiervoor het Authentic Abundance Actionplan. Blijf je ziel voeden en blijf aarden. Blijf in beweging en houd vertrouwen. Ga door in zachtheid.

Stap 7: HAVE your mission completed & celebrate

Noteer steeds je werkelijke uitgaven en inkomsten en maak een wensenlijst voor je verwachte winst. Zorg dat je goed inzicht in je financiën houdt. Werk aan een mindset van overvloed en vier je successen.

Ik hoop dat ik je met deze 7 stappen een stukje op weg heb kunnen helpen om meer klanten voor je workshops aan te trekken. Wil je meer weten en kennis maken met het Chakra Marketing System? Dan zie ik je graag bij het Transform your Gift into Profit event. Tot nu toe hebben zich 18 deelnemers ingeschreven. Er zijn op het moment dat ik dit schrijf nog 5 plekken beschikbaar.

Volg je hart!

Namasté,

Suzanne

PS Klik hier als je ook bij het Transform your Gift into Profit event wilt zijn. Er zijn nog 5 plekken. Tot 14 september is de prijs €297, daarna gaat het omhoog.