Selecteer een pagina

Graag wil ik met je delen wat het vorige Stroomversnellers Event mij diezelfde avond nog hielp manifesteren:

1) ik voelde me die avond in mijn kracht en overspoeld door liefde, doordat ik was gaan staan voor waar ik in geloof en hierin in liefde werd ontvangen door de deelnemers.

2) ik had die avond een ‘toevallige’ ontmoeting met mijn grote liefde, die ik al maanden niet had gezien. Hij zei tegen me: ik keek juist even naar je foto, ik keek op en daar stond je. Hij stond te trillen op zijn benen. Toen hij de radio in zijn auto aanzette, speelde ons liedje.

3) ik kon die avond de pijn helen die ik die middag tijdens de lezing van Jane had gevoeld.

4) ik kon die avond uit mijn ego stappen op het moment dat ik pijnlijk geraakt werd. Puur doordat één zin uit Joke haar lezing in mijn hoofd oppopte: degene met de hoogste vibratie moet als eerste uit het ego stappen.

5) ik kon die avond toveren. Toen we aan kwamen rijden in het centrum van Amsterdam zei ik: het zal wel moeilijk zijn om hier een plek te vinden. Op dat moment schoot Sabine haar lezing over the law of attraction door mijn hoofd. En ik zei in volle overtuiging: ik wil een plekje nu! En tada, daar was een parkeerplek. Kun je soms toveren? vroeg hij.

Ik deel dit met je omdat ik zelf heb mogen ervaren hoe krachtig de lezingen van de Stroomversnellers zijn en wat deze middag in gang zet. En als het dit met mij doet als mede-organisator, wat kan het dan wel niet voor jou als deelnemer betekenen?

Ik kijk terug op een supergaaf Stroomversnellers Event en een magische avond. Ik kijk er naar uit je dinsdag te zien!

Heb je je (al) aangemeld? Spreek me dan even aan op het event, want ik vind het fijn om je live te kunnen begroeten.

A.s. Dinsdag 11 oktober voor de derde en laatste keer. Deelname is gratis! https://josjefeller.nl/stroomversnellers/

Volg je hart!

Namaste,

logo Suzanne naam vrijstaand