Selecteer een pagina

Yin-YangBen je een ondernemer die zijn hart volgt en alles wil geven? Wil je al je beschikbare uren aan je bedrijf wijden en je voel je je schuldig wanneer je dit niet doet? Een beetje meer yin activiteiten brengen je onderneming weer in balans.

Of besteed je vele uren aan afstemmen op het universum, het bedenken van allerlei plannen, uitstellen van werkzaamheden en beslissingen nemen? Onderneem een aantal yang acties en het gaat weer stromen.

Soms ben je geneigd om van het ene uiterste naar het andere uiterste te zwalken. Door yin en yang met elkaar te verbinden, ontstaat er een heerlijke workflow. In dit blog 3 yin en 3 yang tips die je inspireren om in een flow klanten aan te trekken.

YIN

1) Ontwikkel een ochtend routine

Deze ochtend ben ik begonnen met een paar zonnegroeten, mediteren en schrijven aan mijn boek. Ik heb een ochtendroutine ontwikkeld, waarmee ik een uur werk, voordat Isis wakker wordt. Een heerlijke start van de dag!

2) 5 minuten stilte meditatie

Doe een 5 minuten stilte meditatie net voordat je achter je computer kruipt of een sessie met een klant start. Dit helpt je om je te verbinden met jezelf en maakt je geest helder. Met mijn klanten doe ik altijd samen een 5 minuten stilte meditatie voor de sessie start. Mijn klanten vinden het heerlijk en al na 5 minuten kun je voelen dat de energie veranderd is.

3) Hang uit daar waar je klant is

Wees op plekken waar jouw ideale klant uithangt en sta open voor spontane ontmoetingen.

YANG

1) Bereid je goed voor

Zorg dat je op het moment dat iemand je vraagt ‘Wat doe je?’ je een kort en krachtig antwoord klaar hebt. Geef niet je webadres door, maar noteer de naam en het emailadres van degene die je spreekt.

2) Vergroot je ondernemingskennis en vaardigheden

Het geeft je veel innerlijke rust wanneer je weet wat je het beste kunt doen om je onderneming verder kunt laten groeien. Het geeft je een gevoel van zekerheid als je weet wat je aan het doen bent. Welke stap er volgt na een bepaalde actie.

3) Kracht van actie

Heerlijk gevoel toch wanneer je een actiepunt kunt afstrepen dat je al te lang had uitgesteld of wanneer je eindelijk een beslissing neemt? De energie kan weer gaan stromen. Blijf doorgaan, laad jezelf weer op voordat dit nodig is. En je bent weer terug bij het begin, bij yin.

Keep om goingYOGA

Blijf bewegen tussen yin en yang. Doen vanuit zijn en zijn vanuit doen. Vanochtend tijdens een yin yang yogales ontstond dit blog. Na de yogales installeerde ik me bij Delight Yoga met een grote kop thee op de bank in de zon en begon te schrijven. Toen ik het artikel bijna af had, kwam er een dame naast me op de bank zitten.’Ben je schrijver?’,vroeg ze. Ik vertelde haar dat ik een blog schrijf als spiritueel business coach. Ze zei: ‘Klinkt interessant. Ik ben wel benieuwd wat je schrijft. Waar kan ik je blog lezen?’

Volg je hart!

Namasté,

Suzanne

PS Wil je meer balans in je bedrijf brengen? Tijdens het Transform your Gift into Profit event op 17 & 18 april, leer je je gave concreet neerzetten aan de hand van de 7 chakra’s. Wil je er ook bij zijn? Er zijn een paar plekken vrijgekomen, dus je kunt je nog inschrijven.

Transform your gift into profit 17 en 18 april 2015

Suzanne Groenstege is Spirituele Marketing Coach en Authentic AbunDance Agent. Zij helpt spiritueel ondernemers die worstelen met het concreet neerzetten van hun gave. Door de inzet van Spirituele Marketing krijgen zij met meer voldoening meer klanten. Zij vergroten hiermee hun positieve impact op de wereld.