Constante Klantenstroom 1-daagse individuele sessie

3 Successleutels voor een Constante Klantenstroom

 

exclusief voor spirituele ondernemers en zelfstandigen

 

Leer hoe je een Constante Klantenstroom aantrekt, waarmee je een voorspelbaar inkomen creëert.

 

Ben jij een coach, trainer, healer, yogadocent of creatief ondernemer?

Herken je dit?

* Je verdient te weinig met je bedrijf om met zekerheid elke maand rond te kunnen komen?

* Je weet wat je kwaliteiten zijn, wat je wil en hoe je anderen kunt helpen, maar hoe vind je klanten en hoe vinden zij jou?

* Je houdt van je klanten, maar je hebt een hekel aan verkopen?

* Verkopen heeft een negatieve bijsmaak voor je, je doet het liever niet?

* Je hebt geen idee waar te beginnen en welke stappen te nemen om voldoende klanten aan te trekken?

* Je weet niet hoe je de prijs voor je diensten moet bepalen en communiceren?

* Je wilt van betekenis zijn voor anderen en hiermee in je eigen levensonderhoud voorzien?

* Je wilt je hart volgen, maar vraagt je af hoe je daarmee een succesvol bedrijf neer kunt zetten?

Veel spirituele ondernemers houden van klanten, maar hebben een hekel aan sales

Veel coaches, healers, yogadocenten en creatieve ondernemers hebben geen idee waar ze moeten beginnen of welke stappen ze kunnen zetten om meer goed betalende klanten aan te trekken. Ze concentreren zich met name op het ontwikkelen van hun vaardigheden om hun klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Ze besteden een beetje tijd aan marketing en nauwelijks aandacht aan sales. Ze gaan ervan uit dat als ze maar genoeg waarde leveren, klanten als vanzelf andere klanten doorverwijzen naar hun bedrijf.

Wanneer dit niet of niet voldoende gebeurt, gaan ze twijfelen aan hun kwaliteiten en nog meer investeren in het ontwikkelen van hun vaardigheden. Want als ze echt goed waren, zouden de klanten wel vanzelf komen, toch? Andere spirituele ondernemers beginnen zelfs te twijfelen aan hun spirituele groei. Want als ze een goede connectie hadden met de spirit, zou het universum hun toch op één of andere manier wel helpen? Sommige spirituele ondernemers investeren in traditionele marketing en trekken de conclusie dat het niet werkt. Toch zijn marketing en verkoop ook voor spirituele ondernemers een essentieel onderdeel om niet langer te struggelen met het krijgen van klanten. Alleen dan wel marketing die aansluit bij de transformatieve waarde die spirituele ondernemers leveren.

Sacha en Suzanne zww

Jij gaat meer (ver)dienen met de kracht van Spirituele Marketing

Veel spirituele ondernemers hebben een aversie tegen marketing en sales. Traditionele Marketing gaat vaak over mensen dingen aansmeren die ze niet nodig hebben, dingen waarmee ze hun angsten kunnen onderdrukken. Voel je je alleen? Eet een zak chips! Terwijl Spirituele Marketing mensen helpt om hun angst te transformeren in dingen die ze juist wel echt nodig hebben. Iemand iets met transformatieve waarde verkopen is niets anders dan iemand zijn angst in de ogen te durven laten kijken en committeren aan de door hem gewenste verandering. Het leveren van waarde begint dus al bij je marketing.

 

 

Diensten met transformatieve waarde vragen om Transformatieve Marketing. Transformatieve Marketing werkt zelfs tegenovergesteld aan Traditionele Marketing. Met Transformatieve of Spirituele Marketing help ik je om een natuurlijke Constante Klantenstroom te creëren. Je genereert voldoende inkomen om fulltime je hart te volgen en van betekenis voor anderen te zijn.
Susanne Sytzama, Integrale Therapeut
Susanne Sytzama, Integrale Therapeut Praktijk Lapis Lazuli
Suzanne coacht vanuit haar hart, persoonlijk en professioneel. Ze combineert deze aanpak met aardse marketingtools en een concreet en eigentijds marketingsysteem. Door te werken met Suzanne heb ik het inzicht gekregen dat mijn diepe persoonlijke belemmering van vroeger, die ik in heel veel situaties herken, onbewust een rem was voor de groei van mijn praktijk.

De 1-op-1 sessie met Suzanne heeft mij een heldere doelgroep en een duidelijke focus opgeleverd. Ik vind marketing nu leuk en zinvol. Ik zie weer waar ik mezelf verder kan ontwikkelen als ondernemer.

Ik raad je aan om met Suzanne in zee te gaan, omdat ze authentiek is, persoonlijk en vanuit haar hart werkt én je marketingvaardigheden en een marketingsysteem kan leren waar je echt iets aan hebt. Mocht iemand overwegen met Suzanne aan de slag te gaan, ze kan het! Suzanne kan je echt leren om je bedrijf te laten groeien op een open, rustige, authentieke en professionele manier als jij het wilt.

Wat ga je leren?

Met 3 Successleutels voor een Constante Klantenstroom leer je in een 1-op-1 coaching sessie in 1 dag 3 ingrediënten om een voorspelbaar inkomen te creëren. Je gaat een systeem en vaardigheden ontwikkelen, waarmee je je bedrijf opbouwt tot het punt dat je full-time je hart kunt volgen en hiermee waarde voor anderen én jezelf creëert.

* Hoe je je authentieke marketingboodschap formuleert, zodat je door jouw ideale klanten gevonden wordt.

* Hoe je Spirituele Marketing in kunt zetten om met nieuwe klanten in contact te komen en relaties met je klanten te verdiepen.

* Hoe je het Constante Klantenstroom Model inzet om een constant groeiend aantal klanten te helpen met jouw dienst en zelf meer omzet te maken.

* Hoe je marketing doet vanuit je hart en jouw waarden zodat het prettig werkt voor jou.

* Hoe je een superaantrekkelijk aanbod in de markt zet waar klanten herhaaldelijk ‘ja’ tegen zeggen en dit doorvertellen.

* Hoe je klanten met je verbindt met een consequent Content Marketingsysteem

* Hoe je de waarde voor jouw dienst bepaald en welke klanten hier graag goed voor betalen

* Hoe Spirituele Marketing nu echt werkt, hoe je je hart kunt volgen én hiermee je bedrijf flink kunt laten groeien

Voor wie?

3 Successleutels voor een Constante Klantenstroom is uitsluitend bedoeld voor:

Spirituele Ondernemers
– die te weinig omzet maken, maar wel al betalende klanten hebben
– die worstelen met het effectief inzetten van marketing
– die daardoor te weinig klanten aantrekken
– die willen investeren om de omzet van hun bedrijf te verhogen

Spirituele ondernemers die vanuit hun hart werken en hiermee een positieve bijdrage leveren aan de wereld, zoals
– yogadocenten
– masseurs
– healers
– coaches
– adviseurs
– creatieven, zoals  grafisch ontwerpers, (web)designers, tekstschrijvers en tekentherapeuten

Wat levert deelnemen je op?

Constante Klantenstroom Model voor een voorspelbaar inkomen

* Heldere authentieke marketingboodschap, waarmee je de juiste klanten aantrekt

* Een superaantrekkelijk aanbod, waar klanten herhaaldelijk ‘ja’ tegen zeggen en dit doorvertellen.

* Consequent Content Marketingsysteem waarmee je je met meer klanten verbindt.

* De vrijheid om je hart te volgen én hiermee je bedrijf op een authentieke, prettige manier enorm laten groeien.

* Mindset van vertrouwen, flow en ontvankelijkheid waarmee je je bedrijf succesvol neerzet.

* Een enorme inspiratieboost, waardoor de ontwikkeling van jezelf en je bedrijf in een stroomversnelling komt.

* Concreet actieplan dat resoneert met jouw energie en waarde(n), waarmee je stap voor stap je bedrijf verder op kunt bouwen.

Sacha van Rheenen, Coach en Trainer
Sacha van Rheenen, Coach en Trainer Praktijk Bzinnig
Suzanne werkt met vertrouwen, ziel en zaligheid. Ze heeft me doen inzien dat geld iets is, wat ik mezelf waard mag vinden. Met als resultaat dat ik na de 1-op-1 sessie meer product- en geldbewust ben. Veel coaches blijven hangen in wensen, maar Suzanne maakt dingen concreet. Als je erover denkt om met Suzanne in zee te gaan… Just do it! – Sacha van Rheenen, Coach en Trainer, Praktijk Bzinnig
Aurora van den Berg, Zwangerschapsyogadocente
Aurora van den Berg, Zwangerschapsyogadocente Yogoya
De 1-daagse individuele sessie van Suzanne was heel persoonlijk, liefdevol en inspirerend. Ze heeft me doen inzien dat ik niet langer smoezen moet blijven verzinnen om datgene te doen wat ik het liefste wil. Ik heb geleerd efficiënter en productiever te werken, waardoor er meer balans is tussen mijn bedrijf en mijn gezin. Ik beveel Suzanne haar 1-op-1 dag van harte aan. Het is een investering die zich dubbel en dwars terugbetaalt, om met datgene wat je het allerleukst vindt in je leven zoveel mogelijk te doen. 

In 1 dag verandert je mindset ten opzichte van marketing, waardoor je het vertrouwen ontwikkeld dat je maandelijks in je levensonderhoud kunt voorzien. Je gaat direct aan de slag met een complete werkmap met de 3 Successleutels voor een Constante Klantenstroom en kant en klare templates.

Bespaar jezelf de tijd en geld die het kost om zelf het wiel uit te vinden. Zorg ervoor dat de support die je krijgt groter wordt dan de angst die je voelt om je hart te volgen. Je hoeft dit niet alleen te doen. De 1-daagse individuele sessie geeft je 3 successleutels om een Constante Klantenstroom en een voorspelbaar inkomen te creëren.

 Ja, ik wil meer informatie!

Deze sessie is uitsluitend geschikt voor spirituele ondernemers die willen investeren in de groei van hun bedrijf en hierbij support willen van een expert op het gebied van Spirituele Marketing.

Jouw Coach Suzanne Groenstege,
Spirituele Marketing Coach & Authentic AbunDance Agent

Suzanne Groenstege Blooming Lotus Yoga kleinDe 1-op-1 coaching sessie 3 Successleutels voor een Constante Klantenstroom wordt gegeven door mij, Suzanne Groenstege, Spirituele Marketing Coach & Authentic AbunDance Agent. Ik help spiritueel ondernemers die worstelen met het concreet neerzetten van hun talenten en missie. Door de inzet van Spirituele Marketing krijgen zij met meer voldoening meer klanten. Zij vergroten hiermee hun positieve impact op de wereld.

Tijdens een reis door Azië in 2009 ontstond het verlangen een eigen bedrijf te starten en hiermee een brug te slaan tussen spiritualiteit en commercie. Ik heb ruim 15 jaar marketingervaring in de commerciële en culturele sector. Mijn specialismen zijn New Business Development en Marketing Campagnes. Tijdens mijn HEAO studie Commerciële Economie heb ik mij verdiept in yoga, meditatie en spiritualiteit. Ik leerde hoe deze twee werelden van commercie en spiritualiteit hand in hand kunnen gaan en elkaar zelfs enorm kunnen versterken!

Veel van mijn klanten zijn spiritueel ondernemers, zoals yogadocenten, coaches, adviseurs en creatieven. Ik inspireer (startende) ondernemers om vanuit hun hart hun unieke potentieel neer te zetten. Mijn heldere en creatieve aanpak helpt ondernemers meer klanten aan te trekken en een spiritueel bedrijf neer te zetten. Mijn kracht ligt in het naar boven brengen van de innerlijke stem van ondernemers en de creatieve vertaling naar gestructureerde business-, marketing- en communicatieplannen. Met veel plezier inspireer ik ondernemers in dit proces. Ik ben gedreven om jouw authentieke talenten en missie zichtbaar te maken en te transformeren in een waardevolle bijdrage voor anderen én jezelf.

Jeaniëlle van Osnabrugge, Coach en Yogadocente
Jeaniëlle van Osnabrugge, Coach en Yogadocente Puur in Balans, Praktijk voor persoonlijke groei

Wat mij enorm aanspreekt aan Suzanne haar manier van werken is dat het vanuit spiritueel oogpunt onderbouwd is. Het is geen gelikt Kotler verhaal. Ook vervalt ze niet in een ‘Wat denk je zelf?’, maar sluit aan op je energie en geeft dan een handreiking in de vorm van een beeld of woord. Bij mij was dat het beeld van een kompas. Ik wist meteen: Ja, dat is het! Ik heb nu de kapstok, waarmee ik mijn verhaal goed over kan brengen op anderen.

Mijn intensive met Suzanne was echt een uitje, even helemaal weg uit mijn vertrouwde omgeving. Voordat ik de Intensive dag met Suzanne deed, dacht ik met mijn bedrijf aan het plafond te zitten. Qua uren kon ik niet meer groeien. Ik zie nu duidelijk hoe ik mijn bedrijf nog veel verder kan ontwikkelen, inhoudelijk en ook financieel.

De Intensive Dag van Suzanne geeft je bedrijf en enorme versnelling. Wat ik in 1 dag met Suzanne concreet heb gekregen, daar had ik zelf minstens een jaar over gedaan. Deze dag heeft bij mij een proces in gang gezet van plannen en dan in het nu blijven. Niet twijfelen, maar vanuit mijn hart doen. Dit proces is al in gang gezet tijdens de Coaching Call. Al direct na de Coaching Call met Suzanne kreeg ik het gevoel te willen huppelen.

Ik beveel Suzanne van harte aan, omdat ik ervaren heb dat het je in 1 dag de mogelijkheid biedt om grote stappen vooruit te zetten. Het is echt een cadeau aan jezelf, om het jezelf te gunnen om zaken helder  te krijgen.  Een dag met iemand die er helemaal voor jou is.

In 5 stappen naar een Constante Klantenstroom en een voorspelbaar inkomen

Zo ziet het pad naar een Constante Klantenstroom en een voorspelbaar inkomen er uit:

  • Je doet de Blooming Business Coaching Call. In dit gesprek werken we samen aan een heldere visie voor jouw droombedrijf.
  • Huiswerkopdracht ter voorbereiding op je persoonlijke Intensive dag.
  • De 1-daagse 1-op-1 sessie waarop je de 3 Successleutels voor een Constante Klantenstroom krijgt en snel leert gebruiken.
  • De individuele sessie eindigt met een Authentic Abundance Actieplan dat resoneert met jouw energie en waarde(n), om wekelijks geïnspireerde actie te ondernemen.
  • Implementatie.

 Ja, ik wil graag contact hierover!

BONUS GRATIS DEELNAME AAN TRAINING NIEUWETIJDS ONDERNEMEN

GRATIS deelname training Nieuwetijds Ondernemen t.w.v. € 197

Locatie

De Intensive dag is op een inspirerende plek in Amsterdam, omringd door het prachtige Westerpark. Een datum stemmen we samen af. Er wordt gezorgd voor een heerlijke, biologische lunch.

Laura Buskermolen, Yogadocente
Laura Buskermolen, Yogadocente Laura’s Yoga
Suzanne heeft een sterke achtergrond in de marketing en haar kennis op dat gebied blijft up to date. Ze weet heel goed en snel tot de kern te komen door de persoonlijke aandacht die ze geeft. Aan het eind van de dag ga je vol energie en inspiratie naar huis. Bij Suzanne heb ik geleerd wat mijn unieke waarde is als yogadocent. In mijn geval is dit ’stilte’. Het is als een kapstok waaraan ik nu alles kan ophangen.

Omdat ik al een paar trainingsdagen en een business coachingdag bij Suzanne heb gevolgd, merk ik dat de puntjes steeds meer op de i komen. Er is een vertrouwen ontstaan in mijzelf, waardoor ik me steeds sterker voel in wat ik doe en waar ik heen wil.

Ik vertel regelmatig aan anderen wat Suzanne voor me heeft betekent, want werken met Suzanne is een zeer waardevolle investering in jezelf en je bedrijf. Ze brengt je snel bij de kern van wie jij bent en wat je wilt met je bedrijf (geeft energie!) i.p.v. er heel lang zelf mee te worstelen (kost energie!).

Een waardevolle investering

Een Constante Klantenstroom creëren vraagt een investering in tijd en geld. We werken 1-op-1, waardoor jouw actieplan helemaal past bij jouw persoonlijke situatie. Na de Intensive dag kun je direct aan de slag!

Bedenk dat je je gaven hebt gekregen om te delen met anderen. Realiseer je wat het kost als je door blijft modderen en twijfelen. Dat zou pas zonde zijn van je geld en je gaven. Volg je hart!

 Ja, ik vraag meer informatie aan!

100% Succes Garantie
Ik ben ervan overtuigd dat door 3 Successleutels voor een Constante Klantenstroom je bedrijf sneller groeit. Mocht je voor de pauze op de Intensive dag niet tevreden zijn, dan ontvang jij de investering terug minus een kostenvergoeding van € 197. Je bevestigt dit eenvoudig binnen 24 uur in een mail naar mij. Ik kan je deze garantie bieden, omdat ik weet dat de Intensive dag voor jou en je bedrijf veel meerwaarde heeft.

 Ja, ik volg mijn hart en wil contact hierover!